News Flash:

Fox isi cere scuze pentru gestul obscen facut de Robbie Williams in deschiderea CM 2018. Vedeta a aratat degetul mijlociu pe scena

15 Iunie 2018
921 Vizualizari | 0 Comentarii
robbi

Compania de televiziune Fox, care a difuzat ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal 2018, si-a cerut scuze pentru gestul obscen facut de Robbie Williams, invitat sa cante la eveniment, potrivit hollywoodreporter.com.
Cantaretul britanic interpreta piesa "Rock DJ" - ca parte a ceremoniei de deschidere care a avut loc pe stadionul Luzhniki din Moscova, inaintea partidei inaugurale, Rusia-Arabia Saudita -, cand a ridicat degetul mijlociu direct la o camera de filmat.

Potrivit presei internationale, cantaretul ar fi articulat cuvintele "Am facut asta gratis".

Intr-un comunicat remis The Hollywood Reporter, Fox a transmis: "Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale 2018 a fost un eveniment produs de o terta parte si difuzat live de Fox. Intrucat a fost difuzat live, nu aveam cum sa stim ce se va intampla in timpul recitalului lui Robbie Williams si ne cerem scuze".
Robbie Williams a intretinut atmosfera inainte de startul partidei inaugurale, sub privirile presedintelui rus Vladimir Putin si ale lui Gianni Infantino, presedintele FIFA, care au sustinut cate un discurs.

In meciul de debut al Cupei Mondiale 2018, Rusia a invins Arabia Saudita, cu scorul de 5-0.

Cupa Mondiala de fotbal, gazduita in premiera de Rusia, se va incheia pe 15 iulie.

Galerie Foto

robbie_williams_deschidere_campionat_deget_mijlociu_290262
robbie williams
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004946 (s)