News Flash:

Fotografiile în care apar TATUAJE cu punct si virgula ASALTEAZA INTERNETUL, tot mai multi tineri isi fac astfel de tatuaje! Uite ce inseamna acest simbol misterios

1 Iunie 2018
1632 Vizualizari | 0 Comentarii
tatuaj

Este vorba despre o miscare care poarta numele ,,Project Semicolon” (proiectul "Punct si virgula"), aceasta fiind o organizatie care ce lupta pentru a transmite un mesaj foarte important. Ei se adreseaza celor care sufera de depresie, iar organizatia vrea sa le transmita tuturor ca merita sa lupte si sa spere.

Ideea a fost a lui Amy Bluel, cea care a trecut si ea printr-o depresie crunta, dar si prin trauma de a-si pierde tatal in urma cu 10 ani.

Iata ce a declarat Amy: ,,Am vrut sa redefinim modul in care biserica priveste bolile mentale. Nu ii mai priviti pe oameni ca pe niste paria si nu ii mai izolati doar pentru ca nu stiu cum sa isi vindece problema”.

Motto-ul organizatiei este urmatorul: ,,Punct si virgula se foloseste atunci cand autorul ar fi putut sa incheie propozitia, dar a ales sa nu o faca. Autorul esti tu iar propozitia e viata ta”.


project semicolon depresie amy bluel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005496 (s)