News Flash:

FOTO, VIDEO - A colectat toata iarna STICLE de PLASTIC si le-a dus la casa sa de vacanta. Vecinii radeau la inceput, insa primavara gradina a fost de nerecunoscut! Uite MIRACOLUL… FOTO

8 Decembrie 2017
1316 Vizualizari | 0 Comentarii
pet

S-a demonstrat ca, in mediu, o familie europeana compusa din patru membri, intr-un an, arunca pana la 300 de sticle din plastic. Insa acesta este un material excelent pentru a fi reutilizat si reciclat. In acest articol va prezentam cateva idei de reutilizare a sticlelor din plastic in gradina.
Refolosind plasticul noi protejam mediul inconjurator si totodata economisim banii proprii. Apropo, folosirea sticlelor din plastic in alte scopuri a fost inventata de oamenii mai bogati, nu de cei saraci sau cu venituri mici.
A sosit primavara, iar odata cu ea au inceput lucrarile in gradina. Perfect-
Solar din sticle de plastic

Iata un solar construit de un scotian care doar in trei luni a colectat 7000 de sticle de plastic, dintre care a ales 1000 si a mesterit un solar de 2 m lungime, 2 m latime si 1.9 m inaltime.
Cel mai anevoios lucru in procesul de construire a solarului este curatarea sticlelor de etichete. De asemenea, trebuie de gasit un spatiu mai mare pentru depozitarea sticlelor pana a fi folosite.
Solarul a fost montat in felul urmator. Initial a construit un cadru de lemn, apoi a imbracat sticlele una peste alta, punand gatul sticlei in taietura de la fundul sticlei precedente. A fixat constructia, a pus sticlele pe tije de lemn si le-a uns cu lipici pentru a se fixa.


Iata cateva modele de solare mesterite din sticle. Arata excelent. Avantajul acestor constructii este ca poate fi mutata in orice loc.
Iata cum puteti confectiona din sticle tigla. Taiati gatul si fundul sticlei. Apoi taiati corpul sticlei pe mijloc. Uniti bucatile cu un capsator.
Priviti in acest video cum acest barbat a mesterit un solar din sticle de plastic! sursa: Perfect-ask.com

Galerie Foto

pet2

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1274 (s) | 32 queries | Mysql time :0.012607 (s)