News Flash:

FOTO, VIDEO +18 / IMAGINI INTERZISE! Eleva data disparuta, gasita facand videochat

4 Ianuarie 2016
3550 Vizualizari | 0 Comentarii
eleva minora
• Adolescenta din Iasi care a fost data in urmarire nationala la inceputul lunii septembrie, a fost gasita de reporterii BZI intr-un videochat • Nu seamana deloc cu persoana din fotografia afisata pe site-ul Politiei, avand in vedere ca noile imagini o surprind complet dezbracata, machiata foarte tare, in timpul partidelor de sex oral • Fara pic de inhibitii, Corina practica toate tipurile de sex, in cele mai indraznete pozitii • "Referior la aspectele semnalate, au fost dispuse verificari pentru stabilirea situatiei de fapt si pentru luarea masurilor care se impun", au precizat reprezentantii Politiei iesene

Corina are 17 ani si la inceputului lunii septembrie a fugit de acasa. Pe data de 3 septembrie 2015, tatal sau a mers la Politie si a anuntat disparitia. A fost data inurmarire nationala imediat si introdusa intr-o baza de date speciala a Politiei. Reporterii BUNA ZIUA IASI au gasit-o pe Corina intr-un studio de videochat, acolo unde lucreaza alaturi de un alt adolescent. Informatia cu privire la acest aspect a fost furnizata de un cititor al ziarului BUNA ZIUA IASI. De asemenea, au fost primite pe adresa de mail a redactiei mai multe filmulete si fotografii din timpul "actiunii". 

Fara pic de inhibitii, Corina practica toate tipurile de sex, in cele mai indraznete pozitii. In prima faza, reporterii BZI au avut dubii cu privire la identitatea persoanei din filmuletele porno, insa, ulterior, apropiati ai acesteia au confirmat faptul ca este una si aceeasi persoana cu cea data in urmarire de Politie. Fotografia Corinei poate fi gasita cu usurinta in spatiul public, avand in vedere ca a fost postata pe site-ul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) si a aparut in mai multe publicatii. In poza data publicitatii atunci, fata avea 13/14 ani, insa, in noile poze pare a fi de nerecunoscut. Nu mai are deloc acel chip angelic, naiv si inocent. Acum, este machiata foarte tare, indrazneata, lipsita de orice urma de inocenta si mai ales dezbracata... Mai mult, majoritatea pozelor sunt din timpul partidelor de sex oral. Mai multe detalii si video +18 pe www.bzi.ro.

politie urmarire nationala videochat igpr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004634 (s)