News Flash:

FOTO - Traian Basescu este din nou bunic. Elena Basescu a nascut o fetita, Anastasia

4 Iunie 2018
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
ana1

Fostul presedinte Traian Basescu este din nou bunic, dupa ce fiica sa cea mica, Elena, a nascut o fetita, Anastasia. Ulterior, fostul presedinte a postat si imagini in care isi tine in brate nepoata.
Fetita se numeste Basescu Anastasia, s-a nascut la ora 7:52 si la nastere a avut 3,7 kg si 53 de cm.

Basescu a postat deja pe contul sau de Facebook o fotografie cu noul membru al familiei, insotita de mesajul: "Bun venit pe lume, Anastasia!".

Traian Basescu a postat apoi si doua imagini in care isi tine in brate nepoata  alaturi de mesajul "Anastasia la sfat cu bunicul".


Anuntul privind cel de-al treilea copil a fost facut in 19 februarie.

"Mare bucurie! Anul acesta, se va naste cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Ma bucur enorm ca voi fi pentru a patra oara bunic. Astept urmatorii nepotei!", a scris atunci Traian Basescu.

La randul ei, Elena Basescu a postat un mesaj in care spunea ca "vigilentii paparazzi au facut marea descoperire" - este insarcinata.

"Eu si Catalin suntem foarte bucurosi si, fara sa aveti parte de imagini de la nunta, deoarece am trait o experienta de genul acesta si-mi ajunge, vom fi doi parinti foarte buni pentru copilul nostru. Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, iar, cand vor fi lucruri importante de comunicat, ca si pana acum, le voi comunica eu", a scris atunci fiica cea mica a fostului presedinte.

Elena Basescu are doi copii - Sofia Anais (4 ani) si Traian Jr. (2 ani), din casatoria cu Bogdan Ionescu, de care a divortat in septembrie 2016, dupa patru ani de casnicie.

Galerie Foto

anastasia
traian basescu elena anastasia basescu anastasia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004782 (s)