News Flash:

FOTO SOCANT! Un politist din Hunedoara s-a pozat gol pusca. Fosta iubita s-a razbunat pe el si a facut publice pozele

19 Martie 2017
4887 Vizualizari | 1 Comentarii
politist
Un politist s-a lasat fotografiat dezbracat si in pozitii indecente, in timp ce se afla la iarba verde, iar imaginile realizate de fosta sa iubita au fost publicate pe un site de socializare. Contul fals a fost sters, insa politistul nu a scapat de sanctiuni.
Mai multe imagini in care este infatisat, in ipostaze indecente, politistul hunedorean Adrian Anches, seful Postului de Politie Criscior, au fost publicate pe Facebook, pe un cont creat sub numele „Politistul Pilot”. Fotografiile au fost realizate, pe timp de vara, de fosta iubita a politistului si il arata pe acesta dezbracat complet, la iarba verde, facand gesturi indecente. Contul de pe Facebook a fost sters in cursul zilei de sambata, insa reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara sustin ca barbatul a fost sanctionat disciplinar pentru comportamentul sau, scrie Adevarul.ro. „El a fost cercetat pentru prima data in urma cu sase luni si sanctionat printr-o masura admninistrativ preventiva, dupa ce ni s-a adus la cunostinta existenta acestor fotografii,  iar dupa aparitia lor in mediul virtual, este din nou cercetat disciplinar”, a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara. Reprezentantul IPJ Hunedoara a precizat ca politistul este din nou cercetat dupa ce conducerea institutiei s-a autosesizat si in urma unor inregistrari video cu poltiistul, postate de un site local, Observatorul National. Seful de post nu a putut fi contactat pentru a oferi explicatii pentru fotografii.

Galerie Foto

politist2
un politist pozitii indecente adrian anches
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

andy  | #2350
Acest polițist credca era fotografiat de vreo traseists sa nui spunem amanta,iar copii și nevasta îl așteaptă acasă. Vai de capul lui ipocrit acesta este un exemplu pt locuitori....Individul a mai avut scandaluri pe anumite teme un dement.
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006039 (s)