News Flash:

FOTO SOCANT! O eleva din Arad a gasit o lama de ras intr-un corn primit la scoala!

12 Martie 2015
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
O eleva de clasa a III-a de la o scoala din Arad a gasit, joi, o lama de ras intr-un corn primit prin programul "Lapte si corn", in urma incidentului copila nu a fost ranita, insa cadrele didactice sunt revoltate, sustinand ca puteau fi urmari grave, daca fata mesteca lama sau o inghitea.
Incidentul a avut loc, joi, la fosta Scoala Generala nr. 6 Arad, care face parte acum din Colegiul Tehnic de Constructii si Protectia Mediului Arad.
Reprezentantii scolii au declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca eleva de clasa a III-a, in varsta de noua ani, manca un corn primit la scoala prin programul "Lapte si corn", iar la un moment dat a ramas cu o lama de ras intre dinti.
Eleva a scos singura lama, fara sa fie ranita, insa cadrele didactice spun ca puteau fi urmari grave, daca fata mesteca lama sau o inghitea.
"Din fericire, eleva nu a fost ranita, dar suntem revoltati de acest incident. Putea sa aiba urmari foarte grave, daca acea lama era inghitita sau mestecata", a declarat Mirela Dobrei, invatatoarea copilei.
Reprezentantii firmei care distribuie cornurile in scolile din Arad nu au putut fi contactati pana in prezent pentru a oferi explicatii. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004737 (s)