News Flash:

FOTO SOC! Cum arata fosta sotie a lui ALEX VELEA acum, la trei ani de la divort! N-O MAI RECUNOSTI!

4 Aprilie 2017
4663 Vizualizari | 0 Comentarii
velea cu sotia
Fosta sotie a cantaretului Alex Velea a dat dovada pana acum ca este o fire cat se poate de puternica, dupa ce a trecut peste deceptia din mariajul cu acesta. Nu doar ca pare sa isi fi refacut viata, dar Ana arata acum mai bine ca oricand si are un look nou-nout.
CANCAN.ro, site-ul numarul 1 din Romania, a intalnit-o pe frumoasa mulatra in momentul in care a decis sa impleteasca placerea alergatului cu cateva treburi de ordin mai „administrativ“. Imbracata sport, c-o pereche de colanti, dar si un hanorac asortat, fosta sotie a lui Alex Velea a dat dovada ca s-a pus serios pe treaba si are mare grija de ea, dar si de felul in care arata. Chit ca mereu a aratat ca trasa prin inel, aceasta slabise destul de mult dupa divort si ajunsese sa cantareasca doar 41 de kilograme.
Acum, la trei ani de la divortul de cantaret, Ana si-a facut aparitia mai „mulata“ ca niciodata. In mod cert petrece ore bune in sala de fitness, iar rezultatele se cunosc pe deplin. Mai mult decat atat, Ana a fost o perioada doar cu ochii-n telefon, dupa care a mers pana la masina pe care o avea parcata in apropierea stadionului Dinamo din Capitala. Insa, abia in clipa in care s-a apucat de aranjat o sacosa pe care o avea in portbagaj si s-a aplecat, Ana Velea a dat dovada ca are forme si, respectiv, un posterior demn de invidiat. Totodata, ea a aparut c-un look nou care o avantajeaza pe deplin, avand acum parul mai scurt si coafat in stil afro.

Galerie Foto

sotie_velea
alex velea ana look nou-nout
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005466 (s)