News Flash:

FOTO INCREDIBIL! Aceasta femeie de 71 de ani i-a UIMIT pe medici. Zici ca are 35!

16 Septembrie 2015
1639 Vizualizari | 0 Comentarii
Annette Larkins
Annette Larkins este o afro-americana care are 71 de ani, dar arata ca si cum ar avea 35 de ani. Felul in care arata i-a uimit inclusiv pe medici, mai ales ca femeia nu se comporta ca o bunicuta tipica. La varsta ei este plina de energie si intr-o forma de invidiat chiar si de femeile aflate la prima tinerete.

Poreclita „cea care refuza sa imbatraneasca”, Annette Larkins este dovada vie a faptului ca un stil de viata sanatos si adoptarea unei diete raw poate reprezenta secretul tineretii fara batranete, potrivit gandul.info.

Femeia are propria emisiune, dar este invitata deseori si in alte productii TV, unde nu rateaza nicio ocazie de a promova regimul raw vegan. Arata cu 36 de ani mai tanara, iar Annette Larkins sustine ca a spus "nu" medicamentelor si alimentelor procesate, pline de grasime zaharuri si E-uri si a optat in schimb pentru ceea ce unii numesc "mancare vie". Femeia mananca numai legume, fructe si seminte pe care nu le gateste sau le altereaza prin incalzire si spune ca datorita lor arata atat de bine la 71 de ani.

Mai mult, la varsta ei spune ca nu a apelat la chirurgia estetica pentru a-si imbunatatii aspectul. Mai mult, nu foloseste nici cosmetice pentru a-si masca ridurile.

 

Galerie Foto

anette
annette larkins afro-americana bunicuta tinerete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008489 (s)