News Flash:

FOTO DIN PUSCARIE! Cum arata CELULA in care este inchis unul dintre GREII FOTBALULUI!

1 Aprilie 2014
2868 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste 150 de jurnalişti au mers luni la Landsberg am Lech, închisoarea în care Hitler a scris "Mein Kamp" şi unde Uli Hoeness va sta în următorii trei ani şi jumătate. Fostul preşedintel al lui Bayern Munchen a recunoscut că a fraudat statul prin sustragerea de la plata impozitelor, iar justiţia germană a fost neiertătoare. În ciuda statului, Hoeness va fi tratat ca orice deţinut. Celula este mobilată sumar, cu un pat, o chiuveta, o masă, dulap, toaletă şi un televizor, care n-are însă acces la canalele pay per view. Celula măsoare 8 metri pătraţi, iar telefoanele mobile sau laptopurile sunt interzise. Hoeness trebuie să poarte uniformă albastră închisă, la fel ca şi ceilalţi colegi de penitenciar.

Ziua lui Hoeness va începe la 5.50, când va lua micul dejun, format din cafea, pâno şi gem. După prima masă a zilei va lucra până la prânz, când la masă va primi din supă, tăiţei cu şuncă şi salată. După masă, fostul oficial al lui Bayern va avea dreptul la două ore de odihnă, după care trebuie să se prezinte iar la muncă. La cină va primi pâine, brânză şi margarină. Mesele se servesc într-o sală comună, prevăzute cu bănci de câte 12 persoane. În curtea închisorii se poate juca tenis de masă sau şah, dar există şi echipament de fitness. Există şi un teren de fotbal.

Cât despre muncă, Hoeness îşi poate desfăşura activitatea în măcelăria din cadrul închisorii. În penitenciar există o fabrică de mezeluri, unde fiecare deţinut care lucrează este recompensat cu 11.94 euro pe zi. Hoeness îşi trăieşte acum ultimele zile de libertate înainte de a sta trei ani şi jumătatea într-un penitenciar. Oficialul german a făcut deplasarea la Manchester alături de Bayern Munchen, pentru turul semifinalei de Liga Campionilor. ProSport.ro

mein kamp uli hoeness hoeness t
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1080 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013350 (s)