News Flash:

FOTO - Ce mananca Simona Halep de arata atat de bine. Iata cat de SEXY e jucatoarea noastra

17 Martie 2014
6897 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep4
Intr-un interviu, talentata jucătoare de tenis din Romania Simona Halep,care va deveni de maine a cincea jucătoare a lumii, a dezvăluit, printre altele, şi care este mancarea sa preferată. 

In desele sale călătorii prin Spania, Simona a descoperit paella, un preparat delicios, specific bucătăriei iberice. Paella se poate găti în mai multe feluri, folosind carne de pui, fructe de mare sau crustacee marine. 

Vezi si: Trei solutii pentru o femeie frumoasa
 

In acest articol, încercăm să vă învăţăm cum să preparaţi paella cu pui. Pentru această reţetă, avem nevoie de carne de pui (600g), orez cu bob lung (2 căni), roşii mari (2), usturoi (2 căţei), ardei roşii (2, tăiaţi cubuleţe), mazăre verde(250g), şofran (1 lingură), boia de ardei (1 lingură), supă de pui (1,5 litri), ulei de măsline (2 linguri) şi sare şi piper după gust. 

Vezi si: Alimente care previn aparitia cosurilor
 

Avem nevoie de o tigaie întinsă şi nu foarte adancă, în care punem uleiul. Cand s-a încins, adăugăm ardeii. Atunci cand aceştia s-au înmuiat se scot din tigaie şi se întind pe un prosop de hartie. Prosopul va absorbi surplusul de ulei. In acelaşi ulei rumenim puiul. Cand bucăţile de carne sunt bine rumenite pe ambele părţi se adăugă boia şi se amestecă foarte bine. Apoi, se împing bucăţile de carne spre marginea tigăii, pentru a adăuga în mijloc cele două roşii (tăiate foarte mărunt sau, cel mai bine, zdrobite în prealabil într-un blender), mazărea şi usturoiul. 

Vezi si: Vrei sa ai o piele frumoasa si sanatoasa? Iata ce sa mananci
 

Amestecul se lasă pe foc timp de 5 minute, apoi se adaugă o parte din supă (0,5 l), şofranul, sarea şi piperul. Se lasă tigaia la foc mediu, pană cand mazărea şi carnea sunt bine făcute (se gustă mazărea din cand în cand, iar puiul se încearcă folosind o furculiţă). Orientativ, totul ar trebui să dureze cam 25-30 de minute. 

Apoi, se adăugă orezul şi restul supei (litrul rămas). Se aşază uniform orezul în tigaie, se mai adaugă sare şi piper, dacă este nevoie, şi se lasă la foc mediu spre puternic. Atenţie! Din momentul în care aţi aşezat orezul în tigaie, NU mai aveţi voie să amestecaţi. Ţinem focul mediu spre puternic timp de aproximativ 5 minute, apoi se trece brusc la un foc mediu spre slab. Luaţi tigaia de pe foc atunci cand tot lichidul a fost absorbit de orez şi boabele se separă uşor una de alta. 

Cand observaţi că orezul este uscat la suprafaţă, daţi focul foarte tare, timp de aproximativ 2 minute, pană cand miroase uşor a orez ars. Crusta care se va forma la fundul tigăii este numită de spanioli "socarrat" şi este considerată o delicatesă. 

Galerie Foto

Simona_Halep6
simona paella amestecul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006220 (s)