News Flash:

FOTO - ANUNT SURPRINZATOR facut de Cristina Dochianu, prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV. Nimeni nu se astepta la asta

29 Martie 2017
2136 Vizualizari | 1 Comentarii
cristina dochianu2
Cristina Dochianu, prezentatoarea stirilor sportive de la Prima Tv, se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara.

Insarcinata in opt luni, stirista asteapta cu nerabdare ziua in care isi va tine in brate bebelusul.

Viitoarea mamica a postat pe contul personal de Instagram o fotografie care ii dezvaluie burtica de gravida. ,,firstselfieinmonths #babybump 32weekspregnant”, a specificat vedeta la descrierea fotografiei.

Vedeta s-a casatorit religios cu sotul sau, Cristian Fogarassy, intr-un cadru de vis la Orsova, in luna august, in urma cu trei ani.


“Nunta a fost o petrecere intima la care au participat doar persoanele dragi noua. Evenimentul a avut loc langa Orsova, orasul in care am copilarit si de care ma leaga foarte multe amintiri frumoase.


Nasi au fost prietenii nostri foarte buni Santiago si Diana Leorda, alaturi de fiul lor Marc, pe care ii iubim si ii pretuim foarte mult.

Luna de miere am petrecut-o in Grecia, pe insula Santorini, unde ne-am bucurat cu adevarat de cateva zile de vacanta. Grecia este si va ramane una dintre destinatiile noastre preferate”, spune Cristina Dochianu.

Galerie Foto

cristina_dochianu
cristina dochianu prima tv mamica insarcinata bebelusul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

vfd  | #10269
a cam facut-o de capra.
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006638 (s)