News Flash:

Fostul preot Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General. Ar fi vizat intr-un nou dosar

23 Mai 2018
854 Vizualizari | 0 Comentarii
pomohaci

Fostul preot Cristian Pomohaci a venit, miercuri dimineata, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat. Acesta ar fi vizat intr-un nou dosar, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.
Preotul Cristian Pomohaci a fost chemat, miercuri, de catre procurorii Parchetului General, pentru a da declaratii in fata magistratilor. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un dosar nou, in care ar fi vizat preotul.

Acesta nu este singurul dosar in care este vizat Pomohaci. Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a preluat, in 2017, dosarul deschis de Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Mures, in care preotul Cristian Pomohaci este acuzat de infractiuni de racolare de minori in scopuri sexuale, in cauza urmand a fi facute cercetari, au declarat reprezentantii Parchetului pentru MEDIAFAX.

Sesizarea a fost facuta dupa ce in spatiul public a aparut o inregistrare audio in care preotul Cristian Pomohaci i-ar fi promis unui adolescent ca il va plati daca va intretine relatii sexuale cu el. Spre finalul inregistrarii, cel care se presupune a fi preotul Pomohaci ii spune baiatului ca intre ei doi a fost, de la bun inceput, ”ceva special”, amintindu-i cum s-au intalnit.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006047 (s)