News Flash:

Fostul premier Mihai Tudose si-a anuntat candidatura pentru conducerea PSD Braila

6 Septembrie 2018
818 Vizualizari | 0 Comentarii
download 2

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat, miercuri, ca va candida la functia de presedinte al PSD Braila. „DA, candidez! Daca toata lumea isi doreste acest lucru, este o onoare!”, a scris Tudose pe pagina sa de facebook.
Mihai Tudose a confirmat, pe facebook, ca va candida pentru functia de presedinte al PSD Braila si ca isi depune candidatura deoarece membrii filialei vor acest lucru.

„DA, candidez! Daca toata lumea isi doreste acest lucru, este o onoare! Doresc sa le multumesc si public colegilor mei de la organizatia judeteana PSD Braila, care m-au propus si ma sustin pentru functia de presedinte de organizatie”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de facebook.

Mihai Tudose a mai spus ca initial nu a intentionat sa candideze dar s-a razgandit in urma discutiilor purtate cu colegii sai.
„Dupa sedinta CExN de la Neptun, cand s-a hotarat organizarea de alegeri in toate filialele care au conducere interimara, am discutat cu domnul presedinte Ion Rotaru, domnia sa spunandu-mi ca nu mai doreste sa candideze si ca opinia lui ar fi ca eu sa vin inapoi la organizatie. I-am spus cu sinceritate ca totusi a avut rezultate foarte bune in timpul mandatului sau si din acest motiv consider ca lucrurile ar trebui sa continue in acelasi mod, insa domnul Rotaru a insistat ca nu mai candideaza. Cred ca si de aici a venit reactia colegilor, care au spus ca ma propun si ma sustin. Inteleg ca domnul senator a mai vorbit cu domniile lor si s-a generat acest lucru”, a precizat Mihai Tudose.

CExN al PSD a stabilit, sambata, la Neptun, sa se organizeze alegeri pentru functia de presedinte in 11 organizatii judetene conduse de lideri interimari, printre acestea fiind si organizatia din Braila.

Mediafax


psd braila mihai tudose
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006192 (s)