News Flash:

Fostul international francez David Ginola este in coma dupa ce a suferit un atac de cord pe teren

20 Mai 2016
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
david ginola
David Ginola, fostul fotbalist al echipelor Paris Saint Germain, Newcastle, Tottenham, Aston Villa si Everton a suferit un stop cardiac, joi, pe un teren de fotbal din Mandelieu, in apropiere de Cannes.
Martorii sustin ca David Ginola s-a prabusit pe teren si a fost resuscitat de catre cei prezenti pe teren. Pana la sosirea ambulantei, care l-a transportat pe fotbalist in Monaco, la spitalul Printesa Grace, au trecut 15 minute.
Jean Philippe Lustyk, un jurnalist francez, a oferit detalii despre incident, intr-o interventie televizata la emisiunea "L'Équipe du Soir".
"A fost resuscitat pe gazon! Nu avea puls. Salvarea a ajuns la locul incidentului dupa 15 minute de la incident. Iar acum nu putem sti ce se va intampla. David este stabil, insa e in coma. A fost un atac de cord, a suferit un infarct pe teren. A cazut in fata noastra. Contrar a ceea ce s-a anuntat pe retelele de socializare, mai ales de catre agentul sau, este intr-o stare grava. In niciun moment el nu a fost intr-o situatie buna. Ei au fugit spre el si s-au asigurat ca nu-si inghite limba, iar apoi i-au facut masaj cardiac, cand au vazut ca nu are puls. Deci in aceste 15 minute cruciale, inainte sa ajunga salvarea, ei l-au mentinut in viata. Acum nu putem sti ce se va intampla cu David", a povestit Philippe Lustyk.

david ginola
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006066 (s)