News Flash:

Fosta mare tenismena: Am ales-o pe Simona drept castigatoarea turneului US Open, dar m-am facut de ras

28 August 2018
964 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep paris 1

Fosta jucatoare americana de tenis, Chris Evert, a pariat pe Simona Halep drept viitoarea campioana de la US Open 2018, dar Simona nu a reusit sa treaca de primul tur. A fost eliminata in 76 de minute de sportiva de pe locul 44 WTA, Kaia Kanepi, in doua seturi, 6-2, 6-4.
La finalul meciului, Evert a fost invitata la postul american ESPN unde a comentat esecul sportivei din Romania si a tras o concluzie dureroasa pentru Simona.

"A fost o infrangere socanta! Eu am ales-o pe Simona drept castigatoarea turneului, dar, sincer, m-am facut de ras! Ma uit la Simona, la Wozniacki, la Sloane Stephens si vad ca foarte des, dupa ce castiga primul Grand Slam, isi pierd foamea de rezultate!

S-a relaxat, nu s-a mai bucurat de tenis. Nu a mai parut deloc relaxata si dornica. A venit dupa un an dificil", a spus Chris Evert la ESPN.


Simona Halep a devenit primul numar unu mondial din istorie care paraseste US Open inca din primul tur. Pentru jucatoarea din Constanta urmeaza o pauza de aproximativ o luna, pana pe 24 septembrie, cand va participa la turneul de la Wuhan, din China.

Desi nu va mai aduna niciun punct in urma competitiei de la US Open si indiferent de rezultatele de la turneu, Halep nu isi va pierde scaunul de lider WTA.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005649 (s)