News Flash:

Fosta iubita a lui Neymar traieste un adevarat cosmar. Un fost detinut i-a incendiat masina si a amenintat-o cu moartea

18 Septembrie 2017
975 Vizualizari | 0 Comentarii
soraja1
Soraja Vucelic, fosta iubita a lui Neymar, a fost amenintata cu moartea de un fost detinut care a facut o obsesie pentru ea. S-a ajuns atat de departe incat tanara si-a gasit masina incendiata.
In varsta de 30 de ani, fostul model Playboy s-a trezit ca linistea ii este stricata de un fost detinut. Acesta a facut o pasiunea pentru ea care mai tarziu s-a transformat in obsesie, scrie The Sun. Cat timp a stat in inchisoare, barbatul si-a incarcat peretii cu poze si decupaje din reviste cu Soraja Vucelic.
Ba chiar se lauda colegilor de celula ca are o relatie speciala cu fosta iubita a lui Neymar. Lucrurile s-au schimbat in rau dupa ce barbatul a fost eliberat. Acesta nu stia ca Soraja Vucelic este implicata intr-o relatie, astfel ca s-a simtit tradat in momentul in care a aflat.
Soraja a fost bombardata apoi cu mesaje de amenintare cu moartea. Periodic, era sunata de pe diferite numere si era injurata si amenintata. Fotomodelul de 30 de ani a declarat insa ca nu se simte speriata de astfel de amenintari. Insa lucrurile au luat-o razna dupa ce si-a gasit masina incendiata in parcare.
Acum, Soraja Vucelic se gandeste sa revina in tara natala, Serbia, unde cel care o terorizeaza nu are voie sa intre din cauza condamnarii pe care a primit-o in trecut.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1457 (s) | 32 queries | Mysql time :0.021231 (s)