News Flash:

Fosta amanta a primarului de Iasi a intrat in silenzio stampa

7 Mai 2015
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
adina samson
Fosta iubita a primarului Gheorghe Nichita intra in silenzio stampa. Adina Samson si-a aratat astazi dezamagirea fata de mass-media, dupa ce ieri a facut publice informatii despre teroarea la care era supusa in relatia cu edilul Iasiului. Astfel ca a decis sa nu mai faca nicio declaratie.

Adina Samson a spus ieri jurnalistilor ca le va trimite inregistrarile audio in care primarul Gheorghe Nichita o ameninta cu moartea. Astazi, fosta iubita a edilului a revenit asupra deciziei si a trimis jurnalistilor un sms prin care ii anunta ca nu va mai face declaratii si nici nu va mai face publice inregistrarile.

"Nu mai doresca sa fac nicio declaratie si momentan nu mai trimit nicio inregistrare! Tot chinul, stresul si suferinta prin care am trecut si trec s-au transformat intr-un subiect derizoriu de presa. Sunt profund dezamagita de presa din Iasi, din Romania si de unii cetateni ai acestei tari. Singura mea speranta ca se va face dreptate este justitia. Daca nici ea nu va face aceasta, atunci chiar nu se merita sa traiesti in aceasta tara!", a afitrmat Adina Samson.

Primarul Gheorghe Nichita nu a vrut sa comenteze declaratiile fostei iubite.

adina samson gheorghe nichita fosta iubita dezamagita iasi romania
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005791 (s)