News Flash:

Focuri de arma trase de politistii de frontiera din Timis, pentru a opri doi contrabandisti de tigari

19 Octombrie 2016
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2 1
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului carasean Socol au folosit armamentul din dotare si au tras doua focuri de avertisment pentru a opri doi contrabandisti care intentionau sa introduca ilegal din Serbia in Romania 1.000 de pachete de tigari de contrabanda, a caror valoare este de aproximativ 12.000 lei. 
''Politistii de frontiera din cadrul Sectorului carasean al Politiei de Frontiera Socol au observat, marti, pe raza localitatii de frontiera Zlatita, cu ajutorul sistemului de supraveghere, doua persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe camp, dinspre Serbia spre Romania, avand asupra lor bagaje voluminoase. Imediat, la fata locului s-a deplasat o echipa operativa din cadrul sectorului, care a procedat la somarea prin voce a barbatilor si deoarece acestia nu s-au supus, au efectuat doua focuri de avertisment in plan vertical, moment in care persoanele au abandonat coletele si au fugit in vegetatia din zona'', arata un comunicat de presa al Politiei de Frontiera Timisoara, remis miercuri AGERPRES. 
In urma verificarii coletelor, a fost descoperita marfa de contrabanda de provenienta sarbeasca, intreaga cantitate de tigari fiind ridicata in vederea confiscarii. 
Politistii de frontiera au identificat una dintre persoane ca fiind un cetatean roman in varsta de 36 de ani, domiciliat pe raza judetului Caras-Severin. 
In cauza a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar cercetarile sunt continuate in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006913 (s)