News Flash:

Florin Bodog, ministrul Sanatatii: "Vaccinul tetravalent ajunge in tara in 28 februarie"

24 Februarie 2017
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin2
Ministrul Sanatatii, Florin Bodog, a declarat, vineri, la Arad, ca vaccinul tetravalent va ajunge in tara in 28 februarie, iar legat de vaccinul hexavalent are "temeri", dar spera sa se rezolve si aceasta problema in termen de doua luni.
"Pentru vaccinul tetravalent acum doua zile am semnat, va intra saptamana viitoare, in data de 28 are termen de livrare, va intra in toata tara", a spus Florin Bodog.
In ceea ce priveste vaccinul hexavalent, ministrul Sanatatii a afirmat ca procedura incheiata anul trecut a fost incorecta.
"Puteam sa-mi asum aceasta decizie, daca imi asumam decizia puteam fi acuzat de abuz in serviciu la un moment dat. Am ales varianta legala de a anula contractul, am facut o procedura foarte scurta, contractul va putea fi semnat la inceptul saptamanii viitoare. Ceea ce am facut in paralel, am avut discutii deja cu reprezentantii firmei la cel mai inalt nivel, in asa fel incat sa mentina pretul pe care l-am obtinut la licitatie. Am fost acuzat ca, prin faptul ca am anulat contractul, voi obtine un pret crescut la vaccin. S-a si incercat de alfel sa se vehiculeze aceasta informatie. Am fost asigurat inclusiv ieri (joi - n.r.) de faptul ca se va mentine pretul cel mai scazut pe care l-am obtinut prin procedura de licitatie", a declarat Bodog.

vaccinul tetravalent
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004851 (s)