News Flash:

Fiul Luminitei Anghel socheaza din nou! Reactiile au venit imediat

23 Octombrie 2017
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
fiul luminitei anghel 1
Fiul Luminitei Anghel a devenit vlogger de ceva vreme. Are canal de Youtube unde povesteste tot felul de experiente prin care trece, in speranta ca va strange vizualizari si va primi astfel bani din reclame.

David Puscas socheaza din nou!

David Puscas a fost din nou criticat pe pagina sa de Facebook dupa ce a postat videoclipul sau recent de pe Youtube. Noul clip se numeste „Nu ma spal pe dinti”. David a fost aspru criticat de urmaritorii sai.

„Apropo, se vede ca ti-ai facut unghiile si nu nu port ochelarii de data asta”, a scris cineva. „Esti intr-o continua depresie tipule… o plosnita depresiva. nespalat esti, puturos esti, libidinos esti… e starea ta continua!!!”, a scris altcineva.

Exista si persoane care il apreciaza pentru ceea ce face si ii iau apararea lui David. „E fain David, dar trebuie macar o data pe saptamana facut un video. Daca nu ai subiecte poti sa te inspiri de la straini.

Poti posta cate un video si in limba straina, cine stie poate vei avea si fani straini, pana la urma nu conteaza de unde vin banul si fanii. Important e sa ii ai. Idei de video: adevar sau provocare si oamenii iti dau”, a comentat cineva.

luminitei anghel vlogger david puscas facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004877 (s)