News Flash:

Fiul Luminitei Anghel nu a uitat-o pe mama sa

26 Iulie 2016
2052 Vizualizari | 0 Comentarii
fiu luminita
Fiul Luminitei Anghel a postat o fotografie pe Facebook care lasa loc interpretarilor

In ciuda certurilor care au avut loc intre David Puscas si mama sa, fiul Luminitei Anghel o iubeste foarte mult pe femeia care l-a adoptat si i-a oferit o viata mai buna.

David a postat recent o fotografie pe Facebook in care apare alaturi de Luminita Anghel, poza facuta in urma cu multi ani, pe vremea cand micul David nu stia ce inseamna sa apari la televizor si cu ce se mananca lumea showbiz-ului.

„De 6 ani am probleme cu el, am crezut ca este o criza existentiala din cauza hormonilor. Am avut asteptari mari de la el, dar speram la schimbarea finala, sa se potoleasca. Dupa ce a dat BAC-ul, am hotarat sa se mute intr-un loc platit de mine pentru ca la noi acasa nu respecta orele pe care le impuneam ca sa vina acasa. Mi-era frica sa stau cu el cand eram insarcinata! Ma temeam sa nu ma impinga pe scari! Spargea prin casa.


Cred ca l-a deranjat venirea pe lume a copilului meu biologic si faptul ca sotul meu se impunea, nu il lua pe David in calcul. Cand a aparut Maria si ii luam mereu apararea, sotul meu ii lua apararea lui David ca sa creeze un echilibru.


David a fost deranjat de aceasta atmosfera. El crede ca doar eu am obligatii si indatoriri fata de el, nu invers. Nu mergea la scoala, nu asculta, nu venea acasa cand trebuia”, declara recent Luminita Anghel intr-o emisiune de televiziune.


La fotografia postata pe Facebook, fiul vedetei scria: „Acum un timp cu mama mea…”. Cei doi se aflau la un eveniment important.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005002 (s)