News Flash:

Fiul Luminitei Anghel a recunoscut ca se drogheaza!

30 Septembrie 2016
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
luminita anghel
Un filmulet in care David Puscas poarta o discutie cu un prieten scoate la iveala faptul ca fiul Luminitei Anghel s-a drogat.

"Nu ma intereseaza ca ma judecat lumea. Nu imi plasa. E problema mea daca ma droghez. O fac cu cap pana la urma. Daca fac asta ce? Care e problema? Am facut-o si nu regret nimic. Da, ma frate. Am luat un pill la un party. M-a bubuit de numai puteam. Am ajuns praf. Chiar ma deranjeaza, frate. Mama nu stie si nu vrea sau afle. Nu vreau sa fie dezamagita", a spus David Puscas in video-ul filmat fara stirea lui.

"De vreo 3-4 saptamani filmuletul. A fost o perioada mai grea. Sunt momente in viata in care te scufunzi in probleme. Nu era o salvare, dar pana la urma nu stiu... Nu sunt un exemplu si nu sustin drogurile. Am facut-o in trecut, mi-o asum. In perioada liceului...

Nu mi-a bagat nimeni pe gat. Cand am inceput prima data nu aveam probleme deloc, nici in familie, nici in viata sociala. Am inceput din curiozitate si apoi mi-a placut foarte mult. Le-am luat la rand. Am incercat tot. Voiam sa ma rup putin derealitate si de problemele mele interioare si asa am simtit nevoia. Ma facea sa ma simt bine pe moment. 

Mamei nu i-am spus nimic. Mama ma controla cand ajungeam acasa. M-am oprit singur cand am avut un episod la Salvare. mi s-a facut extrem de rau. Administrasem o doza foarte puternica si nu am putut sa o controlez.

Eram la o petrecere si aveau special amenajate, aveau masini de la SMURD pentru eventuale probleme. M-am dus singur acolo. Aveam pulsul extrem de mare. Si-au dat seama imediat ce aveam. Nu sunt dependent. Timp de trei ani am facut asta", a spus David Puscas in platoul WOWbiz.

david puscas luminitei anghel drogat party salvare curiozitate smurd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005978 (s)