News Flash:

Fiul judecatorilor din Craiova care a provocat un accident mortal a fost retinut

18 Iulie 2018
822 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2

Adolescentul in varsta de 16 ani, fiul a doi judecatori din Craiova, care, in timpul noptii de luni spre marti, a provocat un accident mortal, fiind baut, a fost retinut de politistii doljeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Mihaela Gird, a declarat ca tanarul va fi prezentat, miercuri, unei instante cu propunerea arestarii preventive pe 30 de zile.

„Tanarul de 16 ani a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Dolj. Urmeaza ca in cursul zilei de maine (miercuri – n.r.) sa fie prezentat cu propunere de arestare preventiva”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Mama baiatului este judecator la Tribunalul Dolj, in timp ce tatal sau este la Judecatoria Craiova, chiar la Sectia pentru minori si tineri.
O tanara in varsta de 18 ani, din Craiova, a murit, in noaptea de luni spre marti, dupa ce masina in care se afla, condusa de tanarul in varsta de 16 ani, s-a rasturnat in sant. Soferul se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010470 (s)