News Flash:

Firea: Dragnea este „lapte si miere” in sedinte, dar deciziile in subterane sunt altele. Daca nu-si schimba modul de lucru, o RETRAGERE ar fi benefica

5 Septembrie 2018
705 Vizualizari | 0 Comentarii
download1

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat, marti seara, pe Liviu Dragnea, ca in sedintele de partid este numai „lapte si miere”, dar in subterane si in intalnirile pe care le are cu doar cativa apropiati deciziile sunt cu totul altele, facand referire la episoadele Grindeanu si Tudose.
„Si acum dl. Dragnea zambeste si ocoleste adevarul foarte frumos, pentru ca niciodata nu ne confrunta direct, ci totul este <lapte si miere> in intalniri si in sedinte, dar in subterane si in intalnirile pe care le are cu doar cativa apropiati, deciziile sunt cu totul altele. Atunci, la episodul Grindeanu, cat si la episodul Tudose, eu am pornit de la durerea bucurestenilor, precum si a tuturor romanilor care vin in Bucuresti. De fiecare data dl. Dragnea imi spunea ca el este de acord, din punct de vedere politic, cu toate acele proiecte, dar nu sunt de acord intai dl. Grindeanu si apoi dl. Tudose. Atunci, pe buna dreptate, eu semnala public faptul ca guvernul nu ajuta bucurestenii”, a declarat Gabriela Firea la TVR1.

Ea a mai spus ca a incercat si s-a straduit sa mentina parteneriatul politic cu Liviu Dragnea.

„Am incercat si m-am straduit sa mentin parteneriatul politic cu domnul Dragnea si cu toti colegii mei. Din nefericire, raspunsul nu a fost acelasi si chiar aproape din primele zile de mandat al meu de primar general. Explicatia initiala a colegilor mei, pentru ca domnul Dragnea nu mi-a spus niciodata explicit acest lucru, dar mi-a lasat cumva sa fie intelese, a fost aceea ca am un procent destul de mare in sondaje, ca ar putea fi un pericol politic pentru o posibila candidatura a domniei sale la Palatul Cotroceni si ca e posibil, cel putin asa mi-au transmis colegii care sunt in continuare in partid, si in fata carora se exprima de genul: ce mai vrea si Gabi? A castigat primaria, de ce nu e opreste? De ce se implica atat de mult? De ce are prezente mediatice dese si de ce contribuie la sporirea imaginii publice? Ce scopuri are? Vrea sa ia partidul? Sa fie candidat?. Eu le raspundeam celor care imi transmiteau dialogurile de weekend dintre ei si Dragnea ca nu am alte scopuri decat cele pe care le-am identificat impreuna si le-am trecut in programul de guvernare locala”, a adaugat primarul general al Capitalei.


Ea a mai spus ca, „probabil, se dorea ca primarul general, femeie si PSD, la Primarie sa fie o figura politica stearsa, neimportanta, nesemnificativa si sa nu lupte atat de mult pentru proiecte”.

„Am avut cateva tentative de a discuta cu domnul Dragnea si a-i explica ca PSD ca echipa va pierde daca nu se realizeaza lucruri importante in Capitala. Din primele zile am solicitat colaborarea pentru cateva proiecte strategice dintre Primarie si Guvern. La acel moment nu am gasit un raspuns bun, pentru ca domnul Ciolos era prim-ministru, dar m-am gandit ca dupa 6 luni cu Guvernul tehnocrat lucrurile se vor imbunatati. Iata ca avem un an si jumatate de cand la Palatul Victoria s-au succedat trei Guverne PSD si lucrurile nu au evoluat. Cu parere de rau, e o afirmatie pe care pot sa o probez”, a mai spus Gabriela Firea.
Primarul Capitalei despre seful PSD: Daca nu-si schimba modul de lucru, o retragere ar fi benefica

Primarul general al Capitalei a spus ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si schimbe modul de lucru si sa renunte la a se mai consulta doar cu doua-trei persoane, ceea ce nu crede ca se poate intampla, in caz contrar o retragere de la conducerea partidului fiind benefica.

„Din punctul meu de vedere (ar trebui sa se retraga-n.r.). Ori schimba modul de lucru si renunta la a se mai consulta doar cu doua-trei persoane, multe care nici nu fac parte din guvern, deci ori schimba total modul de lucru, dar nu cred ca poate sa lucreze in acest sens, pentru ca ar fi facut-o... Daca poate ar fi minunat. Daca nu, cred ca o retragere ar fi benefica pentru partid si pentru tara, pentru ca noi suntem cel mai mare partid politic si ar fi benefic pentru tara”, a declarat Gabriela Firea la TVR.

Ea a tinut sa precizeze ca este o opinie personala, neconsultand-use din acest punct de vedere cu colegii sai de partid.


dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006198 (s)