News Flash:

Fiica nelegitima a lui Ionita de la Clejani il face praf pe lautar

24 Aprilie 2017
2037 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona de la Clejani
Ramona, fiica nelegitima a lui Ionita de la Clejani, a trecut prin momente grele. Ea a fost nevoita sa cerseasca pe strazile Londrei pentru a-si creste cei trei copii, dar acum viata ei s-a schimbat! Ramona a ajuns, din cantari, la venituri cel putin decente si nu isi mai face griji ca nu are ce sa le puna pe masa copiilor sai. 

“Imi merge bine. Pai daca lupt! Cant si in Romania si in Anglia, am formatia mea. Acum ma duc in Barcelona, sa cant la un restaurant de acolo. Sunt in divort, astept sa castig fetele, sa le iau acolo. As vrea sa ma stabilesc cu ele in Spania sau in Anglia, dar momentan nu pot”, ne-a declarat Ramona.
Ramona sustine ca tatal ei, Ionita de la Clejani, nu a ajutat-o cu nimic si ca nu are suflet. “Nu m-a ajutat cu nimic (n.r.- Ionita de la Clejani), Dumnezeu m-a ajutat. E un om fara suflet, fara mila! Mai vorbesc cu el, dar mai mult vorbesc singura. Poate dupa ce termina cu implanturile sa imi mai raspunda si mie la telefon. Cu familia lui nu am nicio treaba. Am inteles ca a trecut tot pe numele lui Margherita, lui Fulgy. Viorica tuna si fulgera cand aude de mine, ar fi vrut sa stau ascunsa pe viata si pe moarte”, a declarat Ramona pentru CANCAN.RO.

Ionita de la Clejani nu a dorit sa vorbeasca despre fiica sa nelegitima. “E un subiect incheiat pentru mine”, ne-a spus acesta.

Cazul Ramonei a facut furori in presa de la noi in urma cu patru ani. Ramona ii cerea atunci tatalui ei sa o recunoasca oficial si sa o ajute si pe ea, asa cum lautarul face cu ceilalti copii ai sai, Fulgy si Margherita. Ionita de la Clejani nu a infirmat, dupa ce cazul a aparut in presa, ca tanara este fiica lui, dar nici nu a vrut sa faca vreun comentariu pe marginea acestui subiect.

Sursa: cancan.ro 

ramona ionita clejani
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005276 (s)