News Flash:

Fiica lui Nicolae Guta i-a nasit fetita unui personaj celebru din Romania! Nicoleta s-a topit pe picioare!

24 Iulie 2017
2292 Vizualizari | 0 Comentarii
fiica guta

Bianca Roman este mai fericită ca niciodată pentru că a reuşit să-şi vadă împlinit visul de a deveni mămică. Fosta ispită de la ”Insula iubirii” a prezentat-o tuturor prietenilor pe micuţa Francesca, mărturisind că faptul că a devenit mama este cea mai mare bucurie pe care o poate trăi.


”10.05.1986, ziua în care plângeam la pieptul mamei mele, 10.05.2017 azi… la pieptul meu plânge minunea mea, cadoul meu de la D-zeu pe viaţă, nu îndrăznesc să mai cer decât sănătate fiindcă mi s-a dat mai mult decât speram în viaţa mea vreodată. Faceţi cunoştinţă cu puiul meu de om, fiinţa care mă motivează indiferent de situaţie, faceţi cunoştinţă cu Francesca!”, le-a prezentat-o Bianca Roman pe fiica ei prietenilor virtuali, scrie poatenustiai.ro.


Iată că astăzi, fosta ispită de pe Insula Iubirii, are din nou motive de bucurie, fiindcă a postat pe contul ei de Facebook o serie de fotografii de la botezul micuţei, iar naşă a fost nimeni alta decât Nicoleta Guţă! „Mulţumim, naşilor!”, a scris Bianca Roman.

 


bianca roman francesca mama
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004972 (s)