News Flash:

,Fetita mea de 17 ani a aflat ca are o tumora de 2 cm pe creier, dar a ales sa moara, a refuzat tratamentul. Si noi am sustinut-o cu totii, i-am spus ca asa e corect. Nu stiu daca e un pacat, dar avea dreptate”

17 Aprilie 2018
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
fata

Jennifer Michelle Lake era o adolescenta perfect normala, din Pocatello, Idaho, SUA, dar decizia pe care o va avea ea de luat va fi una pe care niciun om nu ar trebui obligat sa o faca… Mai ales la 17 ani.

Cand viata ei era numai o petrecere, fata a inceput sa aiba migrene grave, asa ca a mers la un medic, dar diagnosticul acestuia a fost ingrozitor, Jennifer avea o tumora pe creier de 2 centimetri, avea cancer si daca avea sa supravietuiasca, trebuia sa treaca prin chimioterapie.

Dupa ce au auzit diagnosticul, toti prietenii si toata familia a fost in soc, dar sprijinit-o pe fata cu o iubire neconditionata. Abia apoi ea a primit o alta veste care i-a zguduit lumea: era insarcinata. Jennifer a fost fericita, dar asta insemna ca avea de luat cea mai grea decizie din viata ei.

Copilul avea sa moara daca continua tratamentul pentru cancer, dar daca il oprea, ea nu avea nicio sansa de supravietuire… Asa ca Jennifer si-a ascultat inima, a decis sa opreasca tratamentul cu chimioterapie, si l-a nascut pe micul Chad Michael, noua luni mai tarziu.

La sase zile de la nastere, Jennifer a mers acasa. Singurul lucru pe care voia sa il faca era sa petreaca timp cu fiul ei iubit. Dupa ce a nascut, Jennifer a luat mana moasei si a soptit: ,,Am facut-o, mi-am facut datoria”.

Cand Jennifer a murit, pe 21 noiembrie 2011, la 12 zile de la nastere, il avea pe micul Chad in brate. Iubirea pe care atat aceasta mama adolescenta, dar si toate mamele, o poarta copiilor lor, este imposibil de descris. In cazul lui Jennifer iubirea a fost atat de puternica incat a ales sa-si sacrifice propria viata.

Povestea lui Jennifer Lake a impresionat mii de oameni, desi este tragica, iubirea acestei mame a transformat totul intr-un frumos sacrificiu, Chad va sti mereu ca mama lui l-a iubit atat de mult incat a ales sa moara pentru ca viata lui sa fie posibila.

DISTRIBUIT

Galerie Foto

fata2
adolescenta pocatello idaho petrecere migrene
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006180 (s)