News Flash:

Festivalul International de Scurtmetraje B-EST Shorts Timisoara a ajuns la final

27 Septembrie 2016
955 Vizualizari | 0 Comentarii
festiv film
Festivalul International de Scurtmetraje B-EST Shorts, care s-a desfasurat la Timisoara in perioada 23-25 septembrie, a ajuns la final, ziua de duminica fiind marcata de un moment dedicat teatrului interactiv, in care publicul devine parte a spectacolului. 
'Compania Teatru Labirint este o forma a teatrului interactiv, experimental, senzorial. Noi nu jucam pe o scena clasica, ci pe una mai mare, pe un traseu care reprezinta o poveste prin care fiecare spectator trece pe rand, devenind personaj principal. O data la cinci minute, fiecare spectator intra in acest traseu care dureaza 40-50 de minute. Este o forma de teatru de perspectiva, care capteaza publicul si care poate avea efectul de psihoterapie prin teatru. Un teatru care creeaza conexiuni intre oameni, iar spectatorul trece printr-o experienta unica si absolut memorabila, o experienta pe care o traiesti si care te schimba', a declarat duminica pentru AGERPRES Sebastian Dobrescu, director executiv al Companiei Teatru Labirint. 
B-EST Shorts a mai gazduit duminica workshopul lui Enrico Vanucci. 'Selectionerul nostru, Enrico Vanucci, le-a impartasit participantilor atelierului sau secrete ale cinematografiei europene, urmand toti pasii, de la scenariu la productie. Si, sa nu uitam ca cinematografia este un obiectiv prioritar pe listele Guvernului Romaniei', au afirmat organizatorii B-EST Shorts. 
B-EST Shorts Film Festival sustine programul Timisoara Capitala Tineretului din Romania, acest titlu fiind detinut in perioada mai 2016 - mai 2017. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006426 (s)