News Flash:

Feniculul, un excelent remediu anticancerigen

1 August 2018
815 Vizualizari | 0 Comentarii
Fenicul

O sursa bogata de fibrepotasiuacid folic dar si vitamina B6, practic feniculul este un mix care odata ce ai inceput sa il consumi cu regularitate va contribui  la accelerarea metabolismul prin eliminarea toxinelor din organism.

Feniculul iti poate fi de folos mai ales daca te confrunti cu anemie,  indigestie, constipatie, un sistemu imunitar scazut sau un ciclulu menstrual neregulat, potrivit clicksanatate.ro.

Doar un singur condiment puternic din bucataria ta te ajuta sa tratezi obezitatea, diabetul, tulburarile de somn si sa detoxifiezi ficatul

Feniculul are in compozitie sa o gama larga de antioxidanti, precum rutina, quercitina si kaempferol, substante cu un puternic efect detoxificant care ajuta la prevenirea formarii tumorilor si in acelasi timp te vei mentine in forma. in plus, combinatia unica de flavonoizi, alkaloizi si fenoli inhiba tumorile, mai ales in cazul cancerului de san si de ficat.

Mai mult de atat feniculul are efect estrogenic, ajutand la ameliorarea durerilor premestruale si stimuleaza cresterea sanilor. Astfel ca poti alege sa il consumi sub orice forma doresti. Fie ca este vorba de salata, supa, seminte, ceai, smoothie, important este sa il folosesti cu moderatie si sa ai un stil de viata echilibrat.


fibre potasiu acid folic feniculul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005965 (s)