News Flash:

Feminitatea modelelor Lucky Studio

9 Martie 2015
5141 Vizualizari | 9 Comentarii
BZT foto 1
Femeia este in esenta ei o fiinta delicata, sensibila, visatoare, iubitoare si dulce. Cand pronuntam cuvantul “femeie”, ne gandim la frumusete interioara si exterioara, gratie, spontaneitate, daruire, rafinament, senzualitate, puritate si alte lucruri minunate. 
Femeile adora sa fie alintate, rasfatate, iubite, apreciate si complimentate. Din pacate, nu putem sa spunem ca toate au parte de aceste momente de implinire si de rasfat pentru ca foarte multe dintre ele nu se simt suficient de apreciate. Nu acelasi lucru putem sa spunem si despre modelele Lucky Studio - pagina de facebook Lucky Studio de asemenea. Adresandu-le diferite intrebari, sesizam faptul ca se simt bine in pielea lor, ca au statut de dive, de regine datorita atentiei care li se ofera zilnic.
Lucky Studio este una dintre stelele Iasiului, in materie de videochat. Aici sunt angajate fetele ambitioase, care stiu foarte bine ceea ce isi doresc de la viata si isi implinesc cu orice pret visele financiare. Cei de la Lucky Studio s-au gandit la toate aceste nevoi ale fetelor si care este gata sa le implineasca visurile.
Bonusuri incredibile, salarii zilnice substantiale... Lucky Studio se pliaza exact pe nevoile modelelor oferindu-le tot ceea ce au nevoie pentru a le face fericite. Tineretea si  viata sunt extrem de frumoase. Am putea sa spunem ca in aceasta perioada, frumusetea vietii nu consta neaparat in partea materiala a ei, ci si in multumirea sufleteasca de care fetele au parte in fiecare zi. Inconjurate de decoruri de lux, mobila de cea mai buna calitate, dar si un personal calificat care se ocupa exclusiv de aspectul fizic al fetelor, modelele sunt tratate ca niste veritabile printese. La Lucky Studio modelele beneficiaza de amenajari de vis, fiecare camera aratand asemenea unor cluburi  de lux, ceea ce face ca acest studio sa faca parte din clasa premium.
Am tinde sa credem ca tinerele sunt vulnerabile si ca se lasa purtate de ideea avutiei. Chiar daca sumele fabuloase pe care le castiga fetele sunt de-a dreptul incantatoare, trebuie sa constientizam faptul ca fetele sunt tratate asa cum au visat mereu. Toate isi doresc sa aiba un job stabil, din care sa castige suficient de multi bani incat sa le permita implinirea viselor, a dorintelor si a poftelor.  Lucky Studio este posibilitatea acestor fete, oferindu-le tot ceea ce au nevoie. 
Feminitatea este cel mai pretios har cu care femeile vin pe lume. De fapt, este o arta care aduce fericirea printr-o forma de rafinament, cu iubire si cu maiestrie. Mai mult, feminitatea este un secret al vietii care poate dezvalui fericirea absoluta, in momentul in care este folosita drept o arma, un atu a sexului frumos.
Feminitatea debordeaza la Lucky Sudio. Vorbim despre faptul ca femeile sunt tratate asa cum au visat mereu, sunt iubite si apreciate asa cum isi doresc. Lucky Studio este locul care imbina frumusetea locului de munca cu rasfatul, cu rafinamentul si luxul. Lucky Studio este locul care face ca femeia sa se simta cu adevarat femeie, o alinta, simbolic vorbind. Nu degeaba si-a castigat statutul de studio premium si continua sa demonstreze asta. 

Galerie Foto

BZT_foto_2
lucky studio
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (9)

Cristinuca  | #532
Este adevarat ca multe femei au uitat sa mai fie femei. O femeie trebuie sa aiba toate caracteristicile acestea si trebuie sa isi indeplineasca sarcinile in viata. Ca sa fie apreciate femeile trebuie sa stie sa se impuna.
Diana  | #533
Daca unele au reusit sa se simta apreciate si lucky a reusit sa le aduca aici atunci nu este nicio problema. Frumusetea debordeaza o data cu increderea de sine, nu-i asa?
Carla  | #534
am tot auzit despre studioul asta de videochat si am vazut o multime de aise prin oras..credeti ca totul este asa cum se spune?Poate sa raspunda cineva care face videochat aici? M-ar interesa si pe mine..
Geanina  | #535
Eu lucrez de 1 an si 3 luni la lucky.Sincer eu nu regret nimic, ca si Miruna.Pentru mine job-ul acesta este cea mai buna realizare..castig atat de multi bani ca nu am visat niciodata.E super smecher..n=ai de unde sa stii pana nu incerci! :*:*
Nelly  | #536
Am lucrat si eu la ei vreo 8 luni si am plecat pentru ca m-am mutat din orash. Totusi, daca m-ash intoarce cu siguranta m-ash anagaja din nou aici.Mi-a schimbat viata..bravo lor..
Ioana  | #537
Ce e cel mai important este sa se simta fetele bine si sa aiba parte de ce vor ele. Cand suntem apreciate ne simtim minunat si nu mai avem nevoie de nimic.
Maria  | #539
Da, eu am o prietena care castiga in jur de 650 de lei intr-o zi..isi cumpara tot felul de lucruri si face cinste de fiecare data cand iesim in oras.
Monica  | #540
Ce poate sa fie mai important decat sa se simta bine fetele?Trebuie sa ne simtim bine in pielea noastra si asa vom deborda si de frumusete, gingasie si senzualitate.
Aura  | #544
Se castiga foarte bine. Pana la 800 de lei pe zi daca vrei si poti. Wooww..de incercat
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005158 (s)