News Flash:

Femeie talharita intr-o scara de bloc. Se intampla la Timisoara

31 Ianuarie 2020
611 Vizualizari | 0 Comentarii

Ancheta a politistilor timisoreni dupa ce o batrana de 78 de ani a fost atacata de un talhar in scara unui bloc, la Timisoara. Individul i-a furat poseta si a reusit sa fuga insa a fost prins cateva ore mai tarziu in zona Garii de Nord.

Atacul s-a produs joi dimineata cu putin inainte de ora 11, intr-o scara de bloc din Timisoara, pe strada Gheorghe Lazar. Femeia se intorcea acasa in momentul in care talharul a actionat. A deposedat-o prin violenta de poseta in care avea 1200 de lei, acte si bunuri personale. Imediat dupa aceea a reusit sa fuga.

„In urma investigatiilor efectuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Timisoara, in jurul orei 16:00, a fost depistat un barbat, de 30 de ani, in zona Garii de Nord, acesta fiind banuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat integral”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Individul a fost retinut pentru 24 de ore si a fost introdus in arestul IPJ Timis. El este cercetat penal pentru talharie.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1773 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004703 (s)