News Flash:

Femeie ranita grav la Timisoara dupa ce un ecran s-a prabusit peste ea, la ruga cartierului Freidorf

4 Septembrie 2017
1500 Vizualizari | 0 Comentarii
accident ruga freidorf
Furtuna de sambata seara a lasat in urma victime, la Timisoara. O femeie a fost ranita grav la ruga din Freidorf dupa ce vantul a doborat ecranul montat in apropierea scenei. Display-ul a picat pe o rulota, iar apoi a strivit picioarele femeii.
Incidentul s-a petrecut sambata seara in parcul Petofi Sandor din Timisoara, in timpul manifestarilor organizate cu prilejul rugii cartierului Freidorf. În timpul furtunii vantul a doborat un ecran montat in apropierea scenei. Potrivit presedintelui consiliului de cartier Freidorf, Mitica Iovita, din cauza furtunii de sambata seara un ecran de langa scena a cazut pe o rulota dupa care a picat pe o femeie care se afla in trecere. Femeia a fost preluata imediat de un echipaj de prim ajutor si a fost transportata in stare grava la Spitalul Judetean din Timisoara.
„Femeia a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Timisoara. Aceasta prezenta multiple fracturi prin strivire, la nicelul fetei, toracelui si la ambele membre inferioare. În prezent se afla internata pe Sectia de Politrauma din cadrul Clinicii de Anestezie si Terapie intensiva”, povesteste Andreea Borboros, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Timisoara.
Reprezentantii Casei de Cultura a Municipiului Timisoara anunta ca manifestarile din Parcul Petofi Sandor vor continua insa si duminica.
„Am fost sesizati cu privire la faptul ca in Parcul Petofy Sandor din Timisoara un panou publicitar pe care era montat un ecran a lovit o femeie. Aceasta a fost transportata la spital in vederea acordarii ingrijirilor medicale. În cauza politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii incidentului. Mai multe persoane au fost audiate urmand a fi dispuse masuri legale”, transmit reprezentantii IPJ Timis.
Sursa: tion.ro

furtuna timisoara freidorf spitalul judetean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004784 (s)