News Flash:

Femeia ranita in explozia de la Recas a murit la spital

17 Iulie 2017
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Nenorocire pentru o familie, in noaptea de sambata spre duminica, la Recas. O femeie de 85 de ani si fiul ei de 53 au ajuns la spital in stare extrem de grava, dupa ce o butelie a explodat, iar tavanul casei in care locuiau s-a prabusit peste ei. Cei doi au fost scosi in viata de sub daramaturi, insa femeia a decedat la spital.
Explozia s-a produs in cursul noptii de sambata spre duminica intr-o casa din Recas. Ar fi fost provocata de o butelie defecta, iar in urma deflagratiei acoperisul imobilului s-a prabusit peste cele doua persoane aflate in interior, mama si fiu. De asemenea totul a fost urmat si de un incendiu care a fost insa stins de celelalte persoane care au sarit in ajutorul celor doua victime.
Cei doi, femeia in varsta de 85 de ani si fiul ei de 53 au fost scosi de sub daramaturi de pompieri, iar starea lor era critica. Aveau arsuri pe aproximativ 80 la suta din suprafata corpului si au fost transportati al Timisoara la Clinica Casa Austria pentru a fi salvati. Din nefericire insa, in cursul noptii, femeia de 85 de ani a decedat in ciuda eforturilor medicilor. Fiul ei este si el in stare extrem de grava, iar echipele medicale fac tot posibilul pentru a-l salva.
La fata locului pompierii militari au intervenit cu doua autospeciale de descarcerare, una de lucru cu apa si spuma, o ambulanta SMURD si doua SAJ.

recas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005436 (s)