News Flash:

Femeia moarta impreuna cu cei trei copii ai sai a scris in biletul de adio ca ii pare rau si ca nu mai poate suporta

17 August 2017
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
lovit de tren
Femeia care a murit, joi dimineata, impreuna cu cei trei copii ai sai lovita de un tren care circula pe ruta Bucuresti - Constanta era din Branesti si in biletul de adio pe care anchetatorii l-au gasit asupra ei scria ca ii pare rau si ca nu mai poate suporta.
Femeia se numeste Alexandra Braustea, din localitatea ilfoveana Branesti, si avea trei fetite - Georgiana Mihaela, in varsta de zece ani, Ana Maria, de opt ani, si Andreea Nicoleta in varsta de trei ani.
Potrivit anchetatorilor, femeia scria in biletul de adio gasit in buzunar ca ii pare foarte rau, dar ca nu mai poate suporta. De asemenea, din primele informatii a reiesit ca femeia era insarcinata.
Potrivit reprezentantilor CFR Calatori, joi, in jurul orei 9.30, un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucuresti Constanta cu o viteza de aproximativ 160 de kilometri la ora a lovit mortal patru persoane intre statiile CFR Branesti si Pasarea.
Traficul feroviar intre Bucuresti si Constanta a fost complet blocat peste doua ore, iar trenurile inspre si dinspre litoral au inregistrat intarzieri mari, in prezent circulatia feroviara fiind reluata.
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a decis formarea unei celule de criza dupa accidentul feroviar in care si-au pierdut viata un adult si trei copii.
Din celula de criza va face parte si secretarul de stat Dragos Titea, potrivit comunicatului publicat joi.
”Din celula de criza, constituita la nivelul Ministerului Transporturilor, fac parte: Razvan Cuc, Ministerul Transporturilor, Dragos Titea — secretarul de stat coordonator al domeniului feroviar si reprezentanti ai institutiilor implicate - CFR Calatori, CFR Infrastructura, Autoritatea Feroviara Romana (AFER) si Agentia de Investigare Feroviara Romana (AGIFER)”, se arata in comunicat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005058 (s)