News Flash:

Femeia a auzit timp de 6 luni niste sunete ciudate din tavanul ei. S-a speriat si nu intelegea ce e, dar cand a dechis si a vazut ce locuia acolo de ani buni, a ramas cu gura cascata, uite ce a gasit femeia in tavan

8 Decembrie 2017
1231 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie

Lisa Ohrmundt a observat mai intai un sunet ciudat in camera de zi, dar niciodata nu s-a gandit la asta. A zis ca zgomotul venea mereu din curte si a incercat sa-l ignore.

Dar sunetul nu s-a oprit, ba chiar era din ce in ce mai prezent, asa ca dupa sase luni, Lisa a decis sa vada despre ce este vorba.

A chemat un specialist ca sa detecteze sunetul care venea mereu din tavanul casei ei. Nu mare le-a fost mirarea cand au taiat o bucata din plafon si au vazut acolo un stup mare de albine.

Nimanui nu i-ar fi trecut prin cap ce „chiriasi” are Lisa in casa ei, dar nici numarul lor: Lisa avea deasupra tavanului ei nu mai mult de 120.000 de albine.

„Nu mi-a fost niciodata frica de ele inainte, dar cand toate acele albine au inceput sa zboare in jurul meu, am fost prima care a plecat de acolo”, a declarat Lisa.

Cat timp au stat acolo, albinele din tavanul Lisei au produs aproximativ 27 de kilograme de miere, iar Lisa nu s-a stat niciun moment pe ganduri si a inceput sa deguste.

Cel care a sarit in ajutorul Lisei a inlaturat toate albinele din tavan, apoi a sigilat plafonul, astfel incat Lisa sa nu mai fie deranjata de niciun oaspete in viitor.

Acum, singurul lucru care-i aduce aminte Lisei de acest moment inedit este un pic de miere pe care a pastrat-o ca amintire.

Tu ce reactie ai avea daca ai gasi in tavanul casei tale 120.000 de „oaspeti nepoftiti”?

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013367 (s)