News Flash:

FARSA MACABRA intre elevi

21 Martie 2014
879 Vizualizari | 0 Comentarii
Farsă macabră între elevi. Mai mulţi adolescenţi de la un liceu din Brăila şi-au dat colegul de clasă la ziar, la rubrica "Decese şi comemorări". Gestul celor trei tineri, care sunt chiar olimpici, i-a şocat pe profesori. Elevii vor fi sancţionaţi.

In pauza dintre orele de curs, trei elevi, în an terminal, de la Colegiul Naţional "Gheorghe Munteanu Murgoci", prieteni foarte buni, au "semnat" un pact macabru, privit iniţial ca o glumă între adolescenţi, scrie infobraila.ro, citat de RTV.net.
Luni, 17 martie, au jurat că cel care va lipsi primul de la şcoală, va fi subiectul unui anunţ la rubrica "Decese şi comemorări" a unui ziar. "Care lipseşte primul, îl dăm mort la ziar, să vadă toată lumea", aşa a sunat pactul dintre cei trei elevi.
Intamplarea a făcut ca în data de 18 martie, Gabriel Sandu să se îmbolnăvească şi să absenteze.
In acel moment, cei doi colegi au trecut la punerea în aplicare a morbidului plan. Zis şi făcut, la rubrica "Decese şi comemorări" a unui ziar local a fost plătită suma de aproximativ 25 de lei, iar Gabriel era "decedat".
"Cu profundă tristeţe am primit vestea morţii fulgeratoare a colegului nostru Sandu Gabriel Cristian în varsta de 19 ani. Sincere condoleanţe familiei, din partea complexului". Acesta este textul apărut în ediţia de miercuri a ziarului.
Elevul care a fost declarat mort a trebuit să îşi anunţe familia că a avut parte de o farsă din partea colegilor de clasă. Mama s-a declarat revoltată de gluma macabră pe care a considerat-o extrem de proastă şi a informat conducerea liceului. Adolescenţii urmează să fie sancţionaţi cu scăderea notei la purtare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018197 (s)