News Flash:

Farmacia lui Dumnezeu in cele 11 alimente ale omului!

3 August 2016
16107 Vizualizari | 0 Comentarii
ghimbir ras
Ati observat vreodata ca unele alimente pe care le consumam seamana cu diverse organe ale corpului nostru? Nu vi se pare ca nucile seamana cu creierul, iar morcovul seamana cu un ochi? Poate vi se va parea ciudat, dar aspectul anumitor alimente arata exact organul asupra caruia acestea actioneaza.
Rosia
Rosia este de culoare rosie si are ventricule intocmai ca inima. Rosia este bogata in potasiu si este extrem de benefica pntru inima si sange.
Nucile
Cu cele doua emisfere, stanga si dreapta, nucile chiar seamana foarte mult cu creierul. Nenumarate studii confirma ca nucile imbunatatesc activitatea creierului si functiile cognitive in general.

Telina
Nu numai ca telina seamana cu oasele, dar este si foarte benefica pentru sanatatea oaselor. Fiind bogata in sodiu, telina ajuta oasele sa devina mai puternice si mai sanatoase. Un lucru incredibil este faptul ca oasele contin sodiu in proportie de 23%, iar telina are exact acelasi procentaj. Daca nu aveti suficient sodiu in organism, acesta va incepe sa ia din sodiul oaselor si le va slabi.

Avocado
Avocado este excelent pentru sanatatea uterului si consumul acestuia reduce riscul imbolnavirii de cancer ovarian sau uterin. Doza recomandata pentru femei este de un avocado pe saptamana intrucat ajuta la mentinerea echilibrului hormonal. Un alt lucru interesant despre avocado este ca are nevoie de 9 luni pentru ca fructul sa rodeasca. Sa fie oare o coincidenta?
Cartoful dulce
Forma cartofului dulce este similara cu cea a pancreasului si consumul de cartofi dulci ajuta in reglarea nivelului de zahar din organism.
Morcovul
O felie de morcov este foarte similara in aspect cu cel al ochiului uman. Este deja confirmat de catre oamenii de stiinta ca morcovii imbunatatesc vederea si stimuleaza circulatia sangelui. Morcovii sunt foarte bogati in betacaroten, responsabil de culoarea portocalie a acestora. Betacarotenul reduce riscul dezvoltarii cataractelor.
Portocala si/sau Grefele
Portocalele si grapefruitul au forma foarte similara cu cea a sanului femeii. Consumul de citrice reduce riscul imbolnavirii de cancer la san.
Ghimbirul
Ghimbirul este faimos gratie capacitatii lui de a reduce senzatiile de balonare si crampele la stomac. Intrucat contine enzime speciale, ghimbirul previne crampele, ulcerul si ajuta la imbunatatirea digestiei.
Ciupercile
Daca veti taia o ciuperca pe jumatate veti observa ca are o forma foarte similara urechii. Fiind bogate in vitamina D, ciupercile au capacitatea de a imbunatati auzul. Vitamina D este foarte importanta pentru acele mici oase din ureche care ajuta la transmiterea semnalelor audio catre creier.
Ceapa
Cepele taiate pe jumatate seamana foarte mult cu celulele corpului. Ceapa ajuta la eliminarea deseurilor si toxinelor din celulele corpului. Si usturoiul are aceleasi proprietati, ajuta la eliminarea toxinelor si radicalilor liberi din corpul nostru.
Fasolea
Boabele de fasole chiar seamana cu rinichii si ajuta la sanatatea si imbunatatirea functiilor rinichilor.
SURSA: healthyfoodandremedies.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau

rosia nucile telina avocado cartoful dulce morcovul ghimbirul ceapa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004713 (s)