News Flash:

Fantezia ta este s-o faci in public? Iata cateva recomandari (VIDEO)

17 Februarie 2017
1157 Vizualizari | 0 Comentarii
sex in toaleta2
La viteza mare, pe o autostrada
Un barbat norvegian pe nume Randy a fost prins facand sex cu prietena lui in timp ce conducea cu viteza mare pe autostrada.
Politia rutiera a cronometrat masina de curse a norvegianului mergand cu 133 de kilometri pe ora intr-o zona cu limita de 100 si si-au dat seama ca au de-a face cu ceva mai mult decat o depasire a vitezei regulamntare.
"Era in permanenta o schimbare a directiei dintr-o parte in alta, deoarece femeia statea in poala barbatului in timp ce el era la volan si "consumau actul", sa zicem asa", a declarat Tor Stein Hagen, inspector sef al politiei in Soendre Buskerund.

Intr-o statie de tramvai
Un cuplu de tineri goi au fost prinsi facand sex intr-o statie de tramvai in romanticul oras britanic Croydon. Acestora li s-a ordonat sa inceteze "activitatea" atunci cand angajatii au vazut imaginile pe camerele de supraveghere.
In ciuda rugamintilor si somatiilor ca ca ei sa se imbrace si sa inceteze, femeia de 29 si prietenul ei in varsta de 17 au continuat sa faca sex fara inhibitii.
Ofiterii de politie de transport au trebuit sa-i aresteze pe cei doi si sa-i tina peste noapte la sectie, in celule separate bineinteles, pentru a-i potoli.

Intr-o cabina telefonica
Un tanar a dat o noua insemnatate termenului de "linie fierbinte" - intr-o cabina telefonica cu vedere la instanta de judecata din Brighton in 2008, unde a fost surprins facand sex cu iubita sa, in vazul tuturor trecatorilor. Un trecator a precizat ca: "Nu le pasa absolut deloc cine ii vedea".
In turnul cu ceas
Ora era 15.31, si un cuplu era foarte, foarte ocupat...Cuplul gol pusca a ales balconul turnului cu ceas, vechi de 105 de ani, a cladirii Brothers Grace in Sydney, Australia, pentru partida lor de sex la inaltime. Cocotati in turnul situat vizavi de centrul comercial Broadway, cei doi s-au iubit in vazul trecatorilor care aveau o priveliste minunata de jos, potrivit Mirror.co.uk.

Pe gazonul reginei Elisabeta
In aprilie 2009 un tanar a fost arestat dupa ce a fost prins facand sex cu prietena sa pe peluza reginei Elisabeta, de la Castelul Windsor.
Turistii amuzati, care se asteptau sa se bucure de o dupa-amiaza tipic englezeasca, au asistat in schimb la show-ul oferit de pereche pe o banca in afara castelului - in timp ce regina se afla in resedinta.

In instanta
Judecatorul Donald Thompson a fost inchis dupa ce a fost gasit vinovat de folosirea unei pompe pentru penis in timp ce prezida cazuri.
Potrivit martorilor la procesul sau din 2006 din Oklahoma, el folosea pompa sexuala atunci cand cazurile erau fie incredibil de plictisitoare fie foarte sexy. El a fost inchis pentru patru ani si dat afara din barou.
Sigur, mai poti experimenta in masina, pe banca, in lift, pe bloc, in parc... si in multe alte locuri. Dar sa nu fiti prinsi :))

Galerie Video


in instanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006052 (s)