News Flash:

Familie nenorocita intr-un accident produs in Braila! Mama a murit, bebelusul este in coma, tatal si al doilea copil sunt grav raniti

21 Septembrie 2017
970 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
O femeie a murit, joi dimineata, in urma unui accident petrecut in judetul Braila, iar doi copii si si un barbat au fost grav raniti, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Copilul de un an ranit, joi dimineata, in accidentul din judetul Braila, este in coma. Ceilalti doi raniti, un copil de aproximativ patru ani si barbatul, au fost dusi la spital si sunt constienti, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al ISU Braila, Stefan Stoian, a declarat ca masina in care se aflau cele patru persoane din Republica Moldova s-a rasturnat din motive deocamdata necunoscute.
”A iesit de pe sosea si s-a rasturnat, urmeaza sa aflam de ce a pierdut soferul controlul volanului. In zona nu erau copaci, curbe. Primii care au intervenit au fost cativa oameni, au sarit sa-i ajute pe cei patru raniti. Persoanele din masina sunt din Republica Moldova. Femeia a fost declarata decedata, iar copilul de aproximativ un an era in coma, a fost transportat cu o ambulanta SAJ la UPU Braila. Ceilalti doi raniti, un copil de aproximativ patru ani si barbatul, au fost dusi la spital cu ambulanta SMURD. Colegii povesteau ca erau cooperanti, copilul nu vorbeste bine romaneste, dar era constient”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Stefan Stoian.
In urma accidentului care a avut loc pe DE584, in judetul Braila, la iesirea din localitatea Insuratei, o femeie, cel mai probabil mama copiilor, a murit.
Anchetatorii iau in calcul mai multe variante care ar fi putut duce la producerea accidentului, precum neatentia, oboseala la volan sau o defectiune tehnica.
Accidentul a avut loc pe DE584, in judetul Braila, la iesirea din localitatea Insuratei.
In masina implicata in accident se aflau patru persoane, din primele informatii o familie din Republica Moldova.
Circumstantele in care s-a produs accidentului nu sunt cunoscute deocamdata, Politia informand doar ca o femeie a murit si doi copii, precum si un barbat sunt in stare grava.
La locul accidentului se afla politisti si reprezentantii ISU Braila.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005251 (s)