News Flash:

Facebook i-a inchis contul acestei tinere, din cauza numelui! Nu poti sa crezi cum se numeste fata

2 Martie 2017
1208 Vizualizari | 0 Comentarii
isis fata
O femeie din San Francisco, pe nume Isis, acuza Facebook pentru faptul ca i-a inchis contul personal din cauza numelui pe care l-a primit la nastere.
Isis Anchalee a publicat pe Twitter un mesaj in care sustine ca i-a fost inchis contul de Facebook din cauza numelui, acesta fiind acelasi cu abrevierea folosita pentru reteaua terorista Statul Islamic.
Femeia a povestit ca a fost nevoita sa trimita de trei ori copii ale pasaportului sau, in care se arata ca Isis este numele primit la nastere, pentru a reusi sa isi deblocheze contul.
Un cercetatator din cadrul Facebook, Omid Farivar, si-a cerut scuze in numele companiei, la opt ore dupa ce americanca a raportat problema pe Twitter. “Isis, ne cerem scuze. Nu stiu cum s-a intamplat acest lucru. Am raportat mai departe problema ta si persoanele responsabile lucreaza la solutionarea ei”, i-a scris Farivar femeii, potrivit mediafax.ro.
Mai multe persoane care poarta numele Isis sustin ca, in ultima perioada, se confrunta din ce in ce mai des cu reactii ciudate din partea oamenilor. De altfel, pe internet circula o petitie a persoanelor numite Isis care cer autoritatilor sa nu le mai spuna asa teroristilor Statului Islamic. Semnatarele petitiei cer ca teroristii sa fie numiti in continuare Daesh, un termen folosit in repetate randuri de lideri politici precum Francois Hollande.
Prescurtarea ISIS vine de la ”Islamic State in Iraq and Syria” (Statul Islamic din Irak si Siria), in timp ce Daesh semnifica acelasi lucru, dar in limba araba.
In mitologia egipteana, Isis este zeita magiei si a vietii, a casatoriei, simbolul armoniei matrimoniale si a fidelitatii femeii fata de sot.

isis facebook isis anchalee twitter statul islamic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005601 (s)