News Flash:

FABULOS! Unguent homemade pentru tratamentul varicelor, inflamatiilor cutanate, eczeme si cicatrici

15 Iunie 2016
11495 Vizualizari | 0 Comentarii
alifie
Daca te preocupa sanatatea ta si a celor dragi, trebuie neaparat sa ai in casa acest unguent. Este indispensabil si preparat dupa aceasta reteta poate fi utilizat atat ca medicament, cat si in scopuri cosmetice. Este vorba despre unguentul de galbenele
Acesta are proprietati antiseptice, antibacteriene si de regenerare. Preparat dupa aceasta reteta poate fi utilizat de catre copii fara probleme, si este folosit in caz de eruptii cutanate, intepaturi de insecte si dermatita.


De asemenea, este un remediu fantastic pentru mamele care alapteaza si se confrunta cu problema sfarcurilor fisurate sau crapate

Acest unguent vindeca taieturile, arsurile, intepaturile de insecte, boli fungice. In plus, este eficient in tratarea inflamatiilor pielii, a eczemelor, cicatricelor si varicelor

Este benefic tenului gras, in caz de acnee - reduce secretia de sebum, curata si micsoreaza porii. Daca aveti o piele aspra si crapata, nu ezitati sa-l folositi!

Cum se prepara unguentul de galbenele
Exista diferite moduri de a prepara unguentul de galbenele. Iata o reteta simpla si rapida, cu doar doua ingrediente: 
10 grame de ceara de albine
120 ml ulei de galbenele

Va recomandam sa cumparati ceara de albine de la apicultori si - daca nu aveti ulei de galbenele preparat in casa, cumparati din farmacii sau din magazinele naturiste. 

Se amesteca uleiul cu ceara intr-un vas care se pune pe bain-marie, la foc mic. Se amesteca constant si se lasa pana cand ceara s-a dizolvat complet. Cand amestecul este omogen, stingeti focul si lasati sa se raceasca. 

Unguentul obtinut ar trebui sa aiba consistenta de crema. Daca este prea gros, se adauga mai mult ulei, iar in caz contrar, mai adaugi ceara. 

Se pune intr-un borcanel de sticla sterilizat. Sigilati si pastrati recipientul la frigider. Durate de conservare este de un an. 
Unguentul preparat dupa aceasta reteta este cu adevarat eficient, datorita proprietatilor cerii de albine. Cu toate acestea, indiferent de reteta pe care o alegeti, unguentul de galbenele va fi de mare folos in casa.

unguent medicament
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005363 (s)