News Flash:

FABULOS! Simona Halep este noua regina la Indian Wells

23 Martie 2015
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat, duminica, al 11-lea titlu din cariera, dar cel mai important, dupa ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, in fata sportivei sarbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA.
Finala a durat doua ore si 37 de minute. Pentru Halep, aceasta a fost a doua prezenta in finala unei competitii Premier Mandatory, dupa ce anul trecut a pierdut in ultimul act la Madrid, in fata Mariei Sarapova.
"Mai intai vreau sa o felicit pe Jelena, ai fost extraordinara! Am alergat, dar si tu... Cred ca ai castigat acest turneu la varsta mea. Ai facut o treaba buna aici. A fost o finala extraordinara, ma bucur ca am putut castiga astazi", a spus Halep, in interviul de pe teren.
Ea le-a multumit sponsorilor, organizatorilor, echipei sale tehnice, publicului, dar si fostului tenismen Ion Tiriac pentru sustinere, omul de afaceri fiind prezent in tribunele arenei centrale a Indian Wells Tennis Garden.
Halep le-a multumit romanilor din tribune, prezenti intr-un numar destul de mare, moment in care acestia au ovationat-o: "Le multumesc romanilor care vin sa ma vada peste tot si ma sustin, dandu-mi mai multa putere sa castig, sa stau concentrata si sa lupt pana la sfarsit! Le multumesc celor de acasa, stiu ca m-au urmarit si m-au sustinut!"
La Indian Wells, invingatoarea va fi recompensata cu un premiu de 900.400 de dolari si 1.000 de puncte WTA, iar invinsa 439.420 de dolari si 650 de puncte WTA.
Pentru Simona Halep, aceasta a fost a 17-a finala din cariera. Ea a mai castigat zece turnee, la Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), ambele in 2015, Doha (Premier 5), Bucuresti (WTA), ambele in 2014, Nurnberg (WTA), 's-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) si Sofia (turneul "mic" al campioanelor), toate cele sase in 2013.
Halep, 23 de ani, a mai disputat sase finale, WTA Finals - Singapore (Turneul Campioanelor), Roland Garros (Grand Slam), Madrid (Premier Mandatory), toate trei in 2014, Bruxelles (Premier), in 2012 si Fes (WTA), in 2011 si 2010.
In aceasta saptamana, Simona Halep este pe tabloul principal al turneului de la Miami, de asemenea de categorie Premier Mandatory, fiind a treia favorita dupa Serena Williams, locul 1 WTA, si Maria Sarapova, locul 2 WTA. Meciurile din aceasta faza incep miercuri.

halep premier mandatory mariei sarapova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004714 (s)