News Flash:

FABULOS! Romanul Tibi Useriu a castigat ultramaratonul de la Cercul Polar pentru a doua oara! A concurat ultimii 100 km cu degeraturi

17 Martie 2017
1068 Vizualizari | 0 Comentarii
tiberiu useriu
Tibi Useriu a castigat ultramaratonul de la Cercul Polar pentru a doua oara, dupa ce a iesit invingator si anul trecut. Romanul a condus cursa inca de la inceput. 

Tibi Useriu este singurul roman care a luat startul la ultramaratonul de la Cercul Polar, cel mai greu maraton din lume. A intrat in cursa cu gandul de a-si apara titlul castigat anul trecut si a reusit acest lucru. Tibi devine astfel primul concurent care reuseste sa castige de doua ori consecutiv ultramaratonul de la Cercul Polar, scrie Libertatea.ro.
Tibi Useriu a castigat ultramaratonul de la Cercul Polar pentru a doua oara. A condus cursa de la inceput
Tibi Useriu a pornit cursa hotarat. A condus inca de la inceput si problemele pe care le-a intampinat pe parcurs nu l-au impiedicat sa isi pastreze prima pozitie pana la final. In a patra zi, Tibi Useriu s-a distantat la aproape 55 de kilometri fata de principalul sau urmaritor, canadianul Scott Donatell. In cinci zile a reusit sa parcurga mai bine de jumatate din traseu.
Tibi a trecut linia de sosire la Tuktoyaktuk (o regiune din situata in nord-vestul Canadei), in noaptea de joi spre vineri, la ora locala 1:25 AM.

tibi useriu cercul polar tuktoyaktuk
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004983 (s)