News Flash:

FABULOS! O batrana din Scotia sare cu parasuta pentru copiii din Timis

11 Iunie 2015
826 Vizualizari | 0 Comentarii
Joan Wells
Joan Wells, o scotiana de 89 de ani din Ross-shire, Scotia, sare cu parasuta sambata, 13 iunie, intr-un eveniment de strangere de fonduri pentru centrele de zi Blythswood Banat din orasul Jimbolia. Saltul va avea loc in Scotia.

Joan Wells este voluntara la Blythswood Care din Scotia si ajuta saptamanal la donatiile de imbracaminte si alimente destinate persoanelor nevoiase din Romania, Bulgaria si Serbia.
La evenimentul „Jump for joy” („Sar de bucurie”) poate participa oricine peste 16 ani din Marea Britanie. Singura conditie este sa stranga fiecare o suma minima de 500 de lire pentru donatia catre asociatia Blythswood Banat.
Reprezentantii asociatiei din Jimbolia, care reuneste mai multi copii din familii defavorizate din Timis, spera ca la acest eveniment sa se stranga aproximativ 10.000 de lire care vor ajuta copiii din Timis, scrie tion.ro.
Un numar de 70 de copii din familii defavorizate beneficiaza de aceste centre unde primesc doua mese pe zi, sprijin la teme si participa in activitati de recreatie si de dezvoltare personala. Asociația Blythswood Banat este o fundație caritabilă infiintată in 2001 care realizează proiecte sociale și culturale in comunitatea Jimbolia din vestul Timișului. Printre proiectele asociației se numară două programe socio-educative pentru copii de clasele I-VIII care provin din familii defavorizate, proiecte de ingrijire pentru tineri seropozitivi si servicii la domiciliu pentru persoane varstnice care nu se pot gospodari si intretine singure.

joan wells
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007057 (s)