News Flash:

FABULOS! Iata cat de sanatoasa este cura cu drojdie

1 Octombrie 2015
1351 Vizualizari | 0 Comentarii
drojdia
In compozitia drojdiei de bere se gasesc aminoacizi, lipide, glucide, saruri minerale, vitaminele D, E si toate din complexul B, potasiu, fier, calciu, magneziu si fosfor. Aceste substante joaca un rol esential in mentinerea sanatatii.

Un aliat de nadejde pentru inima ta

Compusii drojdiei de bere fac din aceasta un remediu excelent pentru persoanele care sufera de afectiuni cardiovasculare, deoarece ajuta la imbunatatirea functiilor inimii si la o mai buna circulatie a sangelui. De asemenea, consumul de drojdie contribuie si la reglarea nivelului de colesterol din sange.

Combate anemia

Datorita continutului ei bogat in vitamine si minerale, daca tii o cura cu drojdie de bere, organismul va asimila mult mai usor substantele de care are nevoie pentru a functiona in bune conditii.

Tine la distanta afectiunile digestive

Cura cu drojdie de bere amelioreaza si neplacerile cauzate de gastrita, ulcer, constipatie si infectii intestinale. Consumul de drojdie de bere favorizeaza totodata si refacerea florei intestinale dupa tratamentul cu antibiotice ori dupa un exces de medicamente.

Cum se foloseste

La o lingurita cu drojdie proaspata se adauga doua lingurite cu miere. Din pasta obtinuta se iau trei lingurite, de trei ori pe zi, inainte de mesele principale.

In jumatate de litru de suc de morcovi proaspat se pun doua lingurite cu drojdie uscata, se amesteca bine si se da la rece, scrie clickpentrufemei.ro. Se bea pe parcursul unei zile, in trei reprize.

Atentie!  O cura cu drojdie de bere nu trebuie sa dureze mai mult de 30 de zile.

Sfatul specialistului: Dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, competente in apifitoterapie Cabinet consultanta naturopata. Tel: 0733.299.355

Drojdia de bere are proprietati vitaminizante, mineralizante, detoxifiante si antianemice. Cura cu drojdie de bere imbunatateste imunitatea, creste rezistenta la efort fizic si intelectual si combate depresia. De asemenea, aceasta mentine in limite normale tensiunea arteriala, fiind utila si in curele de slabire. 

afectiunile digestive
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004648 (s)