News Flash:

FABULOS! Cum sa faci o PRAJITURA DELICIOASA din doar 3 ingrediente. Iata reteta

16 August 2016
3919 Vizualizari | 0 Comentarii
prajitura japoneza
A innebunit tot globul cu aceasta prajitura din doar 3 ingrediente! Cum faci prajitura japoneza
TIMPI DE PREPARARE
Timp de preparare: 15 min
Timp de gatire: 45 min
Gata in: 60
INGREDIENTE
3 oua
120 g ciocolata alba
120 g crema de branza nesarata
PREPARARE

Cheesecake japonez din numai 3 ingrediente: desert usor, rapid si extrem de gustos, care a devenit tot mai popular in ultima vreme. Incearca-l si vei vedea de ce!
Separati albusurile de galbenusuri. Puneti albusurile la frigider si preincalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Topiti ciocolata alba la bain marie, amestecand continuu cu ajutorul unei spatule.
Puneti inauntru crema de branza nesarata, amestecand usor pana se omogenizeaza. Dati deoparte. Adagati galbenusurile, amestecati. Scoateti din frigider albusurile. Cu ajutorul unui mixer, le bateti pana obtineti o spuma tare. Puneti o treime din albusuri peste crema de ranza. Amestecati. Apoi, pe rand, celelalte doua treimi, amestecand treptat pana la omogenizare.
Pregatiti un vas termorezistent, puneti hartie pergament pe care o ungeti cu ulei. Turnati mixtura. Luati vasul, ridicati-l usor si “loviti-l” de masa de cateva ori, pentru a scoate bulele de aer.
Turnati niste apa fierbinte in tava cuptorului, puneti in mijloc vasul vostru. Dati la cuptor astfel: 15 minute la 170 de grade, 15 minute la 160 de grade si… inchideti focul, lasand acolo vasul vostru pentru inca 15 minute.
Scoateti si puneti la racit. Pudrati cu zahar, daca doriti, sau presarati fulgi de migdale

preparare cheesecake japonez
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006428 (s)