News Flash:

FABULOS! Ce se intampla daca te speli pe fata cu apa de orez

21 Aprilie 2016
5187 Vizualizari | 0 Comentarii
apa de orez
Apa de orez este unul produs senzational, care ne poate oferi mereu un chip perfect si o stare de bine. Are puterea de a regenera si hrani pielea, fiind una dintre cele mai vechi si eficace tratamente cosmetice asiatice. Este numita “miracolul frumusetii nipone apa de orez pentru ten pentru proprietatile sale de curatare si tonifiere, pentru continul in vitaminele B1, C, E si mineralele care ajuta la inchidere porilor – zinc, magneziu.
Poate fi preparata acasa, iar reteta este simpla – avem nevoide de orez jasminesi apa plata (daca nu fiarta si racita). Asadar, se spala o jumatate de cana, dupa care se pune intr-un bol, se acopera cu apa si se lasa cel putin doua ore. Cel mai bine este sa-l preparati seara, rastimp in care vitaminele si mineralele vor trece in apa. Se scurge orezul, iar apa se  pastreaza intr-o sticla de culoare inchisa. Se foloseste la demachiere, utilizati obligatoriu dischete organice, se poate spala fata si ochii, dar se poate clati si parul. La final vom obtine un ten perfect, un par moale si plin de stralucire.
Doar ganditi-va la minunatele gheise, la tenul si la parul lor impecabil. Daca nu avem orez jasmine folosim orice alt sortiment. Important este sa fie ales de impuritati si sa folositi apa plata. Unele retete mai recomanda ca in apa de orez sa se puna petale de flori, dar aveti grija sa nu le lasai mai mult de o ora la inmuiat daca sunt uscate. Daca sunt proaspete este suficient un sfert de ora. In niciun caz nu puteti petalele in recipientul in care pastrati intreaga cantitate de apa de orez. 

chip perfect inchidere porilor orez jasmine
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005676 (s)