News Flash:

FABULOS! Ce se intampla daca iti freci parul cu mustar! Incearca si tu si vei vedea efectele

7 Martie 2017
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
masca
Un par frumos si sanatos se intretine cu succes cu putin efort, insa complimentele celor din jur fac toti banii.
Unele femei aleg sa mearga la salon pentru diferite tratamente de hidratare, insa costurile sunt destul de mari si nu toate persoanele isi permit un astfel de rasfat.
Un sampon si un balsam nu sunt suficiente pentru a avea un par frumos si sanatos, iar o data pe saptamana trebuie aplicata si o masca potrivita pentru tipul de par.
Bineinteles, exista numeroase masti care se gasesc pe piata, insa ingredientele pe care le contin nu sunt intotdeauna cele mai sanatoase pentru scalpul tau.
Cel mai usor de folosit sunt mastile de par naturale, pe care le prepari pe loc si care iti lasa scalpul si parul curate si sanatoase.
In cazul in care vrei sa stimulezi hranirea radacinii parului, atunci sigur ai nevoie de o masca de par cu mustar si zahar. Daca ai parul gras si scalpul uleios, masca de par cu mustar si zahar este cea mai buna solutie.
Cum se prepara masca de par cu mustar si zahar
2 linguri de pudra de mustar
2 linguri de apa fierbinte
1 galbenus de ou
2 linguri de ulei de masline sau de ricin
2 lingurite de zahar pudra.
Ce se intampla daca folosesti o masca de par cu mustar si zahar. Incearca si tu
Se amesteca toate ingredientele, pana cand se formeaza o pasta omogena. Se aplica masca pe scalp si se maseaza usor. Evita sa aplici pe varfuri. Se acopera parul cu o punga de plastic, apoi cu un prosop si se lasa sa actioneze pentru o ora.
Nu te speria daca simti ca te arde capul, senzatia o sa treaca. In cazul in care ai parul foarte gras, aplica masca de doua ori pe saptamana, iar sebumul va fi redus semnificativ.
Pentru cele mai bune efecte, se recomanda folosirea mastii pentru cel putin o luna de zile. In cazul in care simti o arsura la nivelul pielii, clateste imediat parul.
Daca ai pielea sensibila si alergii, poti adauga uleiuri esentiale, galbenus de ou, chefir ori iaurt.

sanatos tratamente sampon balsam mustar apa fierbinte zahar pudra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007547 (s)