News Flash:

FABULOS! Cafeaua te face mai sexy. Iata tratamentele eficiente cu cafea

10 Octombrie 2015
1312 Vizualizari | 0 Comentarii
zat de cafea
Cafeaua nu are numai rol energizant. Ea este un tratament eficient si pentru pielea ta, pentru a-i mentine frumusetea si tonusul.

Lupta cu celulita
Daca ai sa te uiti pe lista cu ingredienti ai sa observi ca majoritatea cremelor pe care le folosesti pentru a scapa de celulita au un ingredient comun: cofeina. De aceea, ar trebui sa te obisnuiesti sa strangi zatul de la cafeaua pe care o bei dimineata. Tot ce ai de facut este sa amesteci o ceasca de zat de cafea cu doua-trei linguri de ulei de masline si sa aplici aceasta compozitie pe zonele afectate de celulita. Apoi, cu o folie alimentara impacheteaza zonele unde ai aplicat masca. Este foarte important sa stai la caldura cat timp ai zatul pe tine. Dupa 30 de minute, indeparteaza folia de plastic si fa un dus cu apa calduta. Daca vrei sa vezi rezultate trebuie sa urmezi acest tratament de minimum doua ori pe saptamana.
Exfoliant pentru corp
Pielea corpului are nevoie de exfoliere pentru indepartarea celulelor moarte. Pentru un gomaj eficient ai nevoie de o ceasca cu malai amestecata cu o jumatate de cana cu zat de cafea. Freaca bine pielea cu acest scrub, dupa care clateste cu apa calduta. Dupa acest procedeu poti sa te impachetezi cu cafea. Astfel, lupta ta impotrica celulitei are sorti de izbanda.
Scapa de puncte negre
Daca punctele negre iti dau bataie de cap, tot cafeaua te ajuta. Aplica saptamanal o masca abraziva din cafea macinata, amestecata cu albusul unui ou. Aplica pe fata executand un masaj usor si lasa sa actioneze pana se usuca, dupa care indeparteaza cu apa calduta.
Masca pentru un ten luminos
Cafeaua reduce inflamatiile si roseata, accelereaza circulatia sangelui ssi tonifica pielea. Pentru ca are rol astringent, aceasta ajuta la micsorarea porilor si la eliminarea sebumului in exces. De asemenea, ea exfolieaza delicat tenul.
Pentru o masca ai nevoie de o lingurita de cafea (foarte fin macinata), o lingurita de cacao, o lingurita de miere, 2 lingurite de lapte/iaurt sau smantana. Amesteca foarte bine toate ingredientele si aplica pe fata curata. Lasa masca sa actioneze 20 de minute si clateste cu apa calduta.
Tratament pentru par
Daca vrei sa ai un par matasos si stralucitor, ai nevoie de o masca dintr-o cafea tare. Aplica pe parul uscat o cafea espresso si asteapta 15 minute sa actioneze. Dupa, te speli cu samponul obisnuit.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006317 (s)